Ljubav i veze

Ne odriče se ljubavi: Makedonac se prijavio u Zvezde Granda da bi vratio najveću ljubav!

Napisao H. H.

Na audicijama u Skoplju gde se prijavilo vise od 350 ljudi, bio je i Aleksandar Stevanovski.

Od pouzdanih izvora saznajemo da je razlog za prijavljivanje u Zvezde Granda veoma zanimljiv, a to je da se ovaj momak prijavio sa namjerom, da bi kako kažu njegovi prijatelji vratio svoju najveću ljubav, piše “E-turneja“.

O kojoj djevojci se radi, pitali smo njegove prijatelje, koji su nam rekli da to nije nikakva tajna i da nekoliko hiljada ljudi na fejsbuku zna da Aleksandar godinama pokušava da vrati djevojku sa kojom se rastao.

Da bi on nju vratio počeo je da piše pjesme, da ih snima i da javno priča o tome da su pjesme posvećene njoj.

Njega u Makedoniji zna brojna masa ljudi, naročito sa estrade, jer je kako kažu sa ljubavnim pjesmama ostavio utisak na njih, i da je lako prepoznatljiv njegov stil muzike.

Nakon dvogodišnjeg maksimalnog ignorisanja od strane djevojke, Aleksandar se i dalje nije odrekao nje, iako nije ništa o njoj znao dvije godine, ipak se nadao da će doći bolji dani, i da će mu pružiti bar još jednu šansu.

Mi smo kontaktirali Aleksandra da bi saznali više po tom pitanju, ali sve što nam je on rekao je da ne želi da priča o tome dok ne uspije u svom naumu, a to je da napokon bude opet zajedno s svojom velikom ljubavi.

Kako nam kaže Aleksandar, ta je šansa jednaka kao dobitak na lutriji, ali će dati sve od sebe da uđe u finale i vrati djevojku. Jeste da je šansa da uđem u finale Zvezda Granda i vratim djevojku jednaka tome da čovjek dobije na lutrji. Dešava se rijetko ali se ipak dogodi – kaže nam kroz smijeh Aleksandar!

Komentari

komentara