Ljubav i veze

3 razloga – Zašto žene vole loše momke

Napisao H. H.

Bez obzira što se često ne uklapaju u vaše želje, očekivanja, pa čak i sisteme vrijednosti, većini žena se, ako ništa drugo, bar “omakne” neki žestok i buntovan momak.


foto:arhiva

Jedan od onih koji je skolon flertu, koji šalje dvosmislene poruke, ili nerijetko ostavlja da ga djevojka čeka… Zbog toga ne čudi što se pitate da li vas stvarno voli ili se samo poigrava. Ovo su tri glavna razloga zašto žene padaju na žestoke momke!

1. Čista harizma

Bad guy će uvijek znati šta da kaže i tako vam se uvući pod kožu. Drski pogled zavodnika, uz odličnu tehniku zavođenja njegovo je moćno oružje koje u trenu može da pokori. Bilo da dijeli komplimente ili koristi izazivački način komunikacije uvijek ćete htjeti da ga vidite “bar još jednom”.

Foto: Guliver/Thinkstock

2. Njegova nedostupnost

Opasni momci su uvijek pomalo neuhvatljivi. I iako mnoge žene žele organizovan život i redovno viđanje, upravo neuhvatljivost ovakvih muškaraca čini da želimo da ih osvojimo. Njegova zauzetost poslom, prijateljima može nam ići na živce, ali je to istovremeno i ono što nas privlači.

Foto: Guliver/Thinkstock3. Čisti izazov

Buntovni frajeri neće skakati na svaku našu molbu. Što se njih tiče nismo uvijek u pravu. Oni uzvraćaju “udarac” kada im kontriramo i izazivaju emociju i strast. Oni ne stavljaju tako lako svoje potrebe na drugo mjesto, a sve kako bi ugodili nama.

ljepotaizdravlje.ba

Komentari

komentara