Ljubav i veze

Ponavljanje je majka znanja – Znate sve o tome šta ona voli? Evo šta ona ne voli

Napisao admin

Da, već vidimo dio vas koji koluta očima i pomišlja – još jedan tekst o onom što one vole, mi želimo, a o čemu nevini sanjaju. I da, razumijemo vas. Ipak, za sve one koji još uvijek ne znaju sve o seks tajnama i koji nemaju iskustvo svojih starijih ili kolega sa dužim stažom, evo još jednog običnog teksta od MuskogMagazina.com


Žena (Foto: Cure.ba)

One ne vole kada…

Pitaš za seks – Pravi muškarac ne pita, on suptilnim govorom tijela, pogledima i dodirima stavlja do znanja da je vrijeme za akciju.

Kada si sebičan – Seks nije tu samo zbog tebe. Za tako nešto postoji masturbacija ili one seks lutke, pa mehaniziraj do mile volje. U seksu se uživa, a da bi bio dobar, moraš to uživanje priuštiti i njoj – dobro se dobrim vraća!

Kada si dosadan – Promijeni pozu, promijeni mjesto, promijeni bilo šta. Pokaži malo inicijative.

Kada si loš govornik – Dobar govornik moraš biti i u krevetu, ne samo u društvu. Nježne, iskrene ili prljave, riječi u seksu često mogu biti veoma poželjan afrodizijak. Važno je da mudro zboriš – da ne zagoriš!

Kada glumiš – Prirodnost, spontanost.. to je ono što kod žena prolazi i uvijek pali. Budi svoj i ona će biti tvoja. To što si poskidao par trikova velikih porno zvijezda ne znači da si i ti jedna. Profi je profi, amatera je lako provaliti.

cure.ba

Komentari

komentara