Ljubav i veze

REMEĆENJE REDA I MIRA – Kada spolnim odnosom uznemiravate druge onda se policija mora umiješati

Napisao admin

Svako ima pravo na privatnost unutar zidova svoga doma, ali kada uživanjem u privatnosti uznemiravate druge onda se policija mora umiješati, poručio je Jessici Angel (34) i Colinu MacKenziju (45) glavni inspektor policije u predgrađu Adelaida.


sex (foto:cure.ba)

Naime, njima je dvoma zabranjeno “vrištanje, glasno uzdisanje, psovanje i podizanje glasa” nakon što ih je zbog remećenja reda i mira tokom spolnog odnosa policija morala “stišavati” 20 puta u posljednja četiri mjeseca.

Njihovi susjedi zgroženi su bukom koju par proizvodi tokom seksa, a s obzirom da se nisu obazirali na policijski nalog, svoje ponašanje morat će objasniti pred sucem koji ih može kazniti i sa novčanom kaznom, donosi Daily Mail.

Prešli smo dozvoljenu razinu zagađenja bukom, a tokom zadnje intervencije policija nas je uhapsila i naređeno nam je da se više ne smijemo seksati, objasnila je 34-godišnjakinja, koja je, čini se, glavni krivac za nevolju u kojoj su se našli.

− Kako neko može živjeti negdje gdje se ne smije seksati? To je smiješno. U svakom slučaju, za buku je uglavnom kriva Jessie. Seksamo se i do sedam sati, pet noći sedmično. Vjerovatno ću umrijeti od srčanog udara, žena me ubija − komentarisao je cijeli slučaj 45-godišnjak.

cure.ba

Komentari

komentara