Ljubav i veze

Tri trika – Ignorišite ga!

Napisao admin

Žena zna kako privući svu pažnju muškarca prema sebi, ukoliko to želi. Pametni trikovi igre očima je ono što žene preferiraju kada žele da privuku nekog muškarca. Ali, ako muškarac ne pokazuje puno interesovanja prema vama, počnite ga ignorisati. To će sigurno učiniti da on počne luditi za vama! Uz pomoć sljedeća tri jednostavna trika učinite da poludi za vama.


Žena i muškarac (Foto: Cure.ba)

1.    Odmaknite se.
Ukoliko ste vi osoba koja uvijek pokrene nešto između vas, vrijeme je da se malo odmaknete i prestanete to da radite. Naprimjer, on je možda i zainteresovan da vas zovne da izađete ili nešto slično, ali vi morate biti ta koja će sve pokrenuti. Ako je to slučaj, onda morate prestati raditi prvi korak. Neka osjećaj da ga ignorišete. Ostanite tu gdje jeste, ali nemojte mu prilaziti da bi razgovarali sa njim. To će izazvati kod njega zanimanje zbog čega to radite. I uskoro ćete dobiti sms poruku ili e – mail. Budite strpljive i ležerno odgovorite. Pokažite mu da ste bili jako zauzeti i da niste imali vremena za njega.

2.    Prestanite ga zvati.
Ovo je još jedan važan način da ga ignorišete kako bi došao kod vas. Morate pauzirati u slanju poruka ili u telefoniranju. Ako stvarno želite da dođe do vas, morat ćete ga ignorisati u potpunosti. Ako vas nazove, nakon minute razgovora recite mu da morate da idete, da imate nekog posla. To je samo način kojim ćete mu pokazati da ga ignorišete i da vam nije toliko zanimljiv, a to će ga sigurno dovući do vas.

3.    Pokazati pravi stav.
Vaš stav može učiniti da on poludi za vama. Ukoliko mu pokazujete da ste zaljubljeni u njega i da ga uvijek želite u svom životu, on će početi da vas izbjegava. Neki muškarci takve žene uzimaju „zdravo za gotovo“.Ukoliko želite da se to vama ne desi, onda morate pokazati pravi stav u pravo vrijeme. Naprimjer, ukoliko ste na istom mjestu došli zajedno, i on priča sa nekom drugom djevojkom, nemojte reagovati. On će se zapitati zbog čega niste reagovali na to dok vas je pokušavao napraviti ljubomornom. Poslije ovog pitanja, možda će još nešto pokušati kako bi vas napravio ljubomornom, ali morate ostati čvrsta. Ne „istopiti“ se onda kada je on blizu vas. Još važnije, nemojte da on primjeti da ste ga namjerno ignorisali.

Ovo je nekoliko načina uz pomoć kojih ćete ignorisati muškarca, a što će dovesti do toga da se on zaljubi u vas. Ukoliko budete mazili muškarca, on će vas početi shvatati „zdravo za gotovo“. Dakle, budite ono što jeste i pokušajte sa nekim od ovih savjeta, kako bi održali vaše samopoštovanje na vrhu.

cure.ba

Komentari

komentara