Ljubav i veze

Moguće je – Kako ga promijeniti?

Napisao admin

Kod svakog muškarca postoje navike koje ponekad nerviraju žene. Pronašli smo za vas nekoliko savjeta kako da ih promijenite, a da on to ni ne osjeti.


Par (Foto: Cure.ba)

Naravno ne možemo vam garantovati potpunu promjenu, ali bar mala promjena može unijeti u vašu vezu sklad.

Ukoliko vaš dragi ima lošu frizuru, vjervatno ni ne zna. Na vama je da mu poklonite vaučer za šišanje u nekom luksuznom salonu iz kojeg će on izaći sa novom, mnogo ljepšom frizurom.

Ukoliko je vaš dragi slobodan pred vama sigurno i ispušta vjetrove, a to vama mnogo smeta. Objasnite mu da vi niste njegov prijatelj i da ne želite da to radi pred vama.

Kada su utakmice u pitanju većina muškaraca se zavali ispred TV-a i ne miče se dok ne završi. Recite mu da ćete s njim odgledati utakmicu ako on pristane da ide sa vama na događaj koji nije želio.

Rijetko koji muškarac se odijeva lijepo. Kako biste postigli da se on lijepo obuče odvedite ga u kupovinu i pohvalite kako lijepo izgleda u novim stvarima.

Muškarci ne vole da peru suđe, ali vi mu obećajte neku zanimljivu nagradu ako vam pomogne oko kućnih poslova.

Ako vas njegova brada grebe dok vas ljubi po vratu, lijepo mu objasnite da vam se ne sviđa da se ujutru probudite sa crvenilom na vratu i zamolite ga da se obrije.

Većina muškaraca ne pamti datume, ali vi ga možete napomenuti kada je neki važan datum u pitanju i on će vam biti zahvalan na tome.

Ne volite muziku koju pušta za vrijeme vožnje? Dogovorite se da onaj ko vozi i plaća gorivo određuje koja vrsta muzike će se slušati u autu, a to ćete naravno biti vi.

Ukoliko je nedorečen i nikada nije siguran kada ćete izaći to ćete promijeniti tako što ćete mu objasniti da bi voljeli znati, jer i vi morate da napravite svoj raspored.

Ako ne zna da odabere pravi poklon za vas, indirektno mu dajte doznanja šta vam se sviđa. Dok šetate gradom pokažite mu džemper koji vam se već dugo sviđa i sigurni smo da ćete ga uskoro naći kao poklon.

cure.ba

Komentari

komentara