Ljubav i veze

Da li ste znali – Tri loše navike, koje mogu poboljšati vezu i spolni odnos!

Napisao admin

Svi znamo što su to po vezu loše navike, ali baš sve od njih nisu razarajućeg djelovanja. Pročitajte kako vam male "greške" mogu poboljšati vezu.


Par ( Foto: Cure.ba )

Loše navike:

1. Flert
Nije malen broj osoba koje nevjerom smatraju već i sam flert. Naravno, može biti nevjera, ali ovdje govorimo o nedužnom flertu, koji je sam sebi svrhom i ne predstavlja zavođenje nikoga od prisutnih (dakle ni samoga sebe).
Flert će vam podići samosvjesnost, jer će vas podsjetiti da ste još uvijek vrijedni požude, vrijedni nečije želje, i koji će u vaš život unijeti malenu iskricu, vama tako potrebnu. A nju možete odnijeti kući, u vlastiti domaći krevet.
Ponekada je dobro ako vaš partner vidi da i s vama netko želi flertati, a možda će ga nešto takvo protresti poput budilice. Prisjetit će se pogledavanja, iz vremena dok još niste bili “svoji” i dok još niste bili svjesni što se u onom drugom skriva.

2. Sebičnost
U svakom su, ali baš u svakom odnosu potrebni kompromisi, ali oni ne bi smjeli uvijek biti u odnosu 50-50%. Naime, najvjerojatnije je potpuno besmisleno pogledati pola nogometne utakmice pa da bi se nakon toga pogledao kraj nekog filma. A to vrijedi i za druga područja. Neka jednom jedno od vas popusti 100 %, a drugi puta drugo. I nikada partnera nemojte kriviti zbog neispunjenih želja, ispunjavajte si ih sami!
Malo će vam sebičnosti donijeti dozu samozadovoljstva, zadovoljstva sobom, svojim životom, pa i svojim partnerom, jer vaš teret brige, zbog toga da biste se vi dobro osjećali, neće biti preseljen na njegova osjetljiva ramena.

3. Svađanje
Bacanje tanjura na partnera baš i nije najzdravije, ali isto tako najzdravije nije niti izbjegavanje sukoba. Uopće nije nužno da uvijek dođe do konsenzusa, ali itekako je dobro ustanoviti s koji polazišta netko kreće. Često govorimo o istim stvarima, ali drugim riječima. Kao prvo, treba naći gdje dolazi do nesuglasica i kako ih prevladati.
Kada se jednom složite u tome gdje je problem, tada vam uopće neće biti problem pronaći zajedničko rješenje. Ako vas preplave osjećaji tada si, baš kao u dječjoj igri, dozvolite povratak na igralište i nemojte dozvoliti da stvari ostanu tamo gdje su se zatekle. Raščistite ih hladne glave.

 Još jedan razlog za svađu: Nakon svađe seks je uvijek vrlo nabijen osjećajima.

cure.ba

Komentari

komentara