Ljubav i veze

Nasilje -ne podržava! – ĆAZIM ZAPRIJETIO ANINOM MUŽU: Rasto, ošišaću te do glave!

Napisao admin

Bivši dečko Ane Nikolić, albanski biznismen Ćazim Feliks Osmani poludio je kad je pročitao da je Anu prebio muž Stefan Đurić Rasta!


Foto:arhiva

Čim sam čuo šta joj se dogodilo, pozvao sam Anu, ali ona nije bila dostupna. Ona je dobra djevojka i ne zaslužuje da bude povrijeđena. A taj mali će naje*ati! Ošišaću mu sve dredove na glavi. Moje bivše žene su uvijek pod mojom zaštitom jer ja ne podržavam nasilje. Svaki dan čitam Kurir i baš sam iznenađen kako je u Srbiji učestalo nasilje nad nježnijim polom – kaže Ćazim.

 

Na spekulacije da je Rasta prebio Nikolićevu zbog ljubomore, albanski biznismen samouvjereno kaže:

 

– Mislio sam da je on samo ljubomoran na mene! Ljetos je izdramio i nije je pustio da sama održi koncert u Poreču, već sam morao i njega da angažujem. Još tada sam mu skrenuo pažnju na ponašanje i ljudski ga zamolio da bude džentlmen u braku. Nije me poslušao i moraće da snosi posljedice – ističe biznismen.

 

Iako su zbog Nikolićeve Ćazim i Rasta postali bliski, biznismen kaže da se razočarao u repera toliko da ga više neće zvati da nastupa u njegovom klubu u Poreču.

 

– Sad javno pozivam Anu da, ako želi da se na neko vrijeme skloni iz Beograda, može slobodno da dođe kod mene u Poreč – poručio je.

 

Ana Nikolić se jučer nije javljala na telefon, a komšije je nisu vidjele čitav dan. Rasta je, takođe, cijeli dan bio nedostupan. Prespavao je kod roditelja.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara