Ljubav i veze

Anoreksična! – SPALA NA 36 KILOGRAMA Angelina saznala s kim je vara Brad Pitt

Napisao admin

Bijesna i povrijeđena Angelina Jolie potpuno je shrvana. Optužila je Brada da je upropastio njezin život i sve njihove zajedničke planove jer se ponovno zbližio s bivšom suprugom, Jennifer Aniston.


Foto:arhiva

Priče o razvodu najpoznatijeg holivudskog para sve su glasnije, a nedavno je odjeknula i vijest da je Brad Pitt suprugu prevario s njoj najomraženijom osobom: Jennifer Aniston, piše Telegraf.

Izvori bliski poznatom paru kažu da je Pitt itekako ponizio Angelinu obnovivši kontakt s Jennifer. Sve se to dogodilo u najnepovoljnijem trenutku: kada je Angelini dijagnosticirana anoreksija i kada joj je težina pala na nevjerojatih 36 kilograma.

Pitt je kontaktirao Jennifer nakon što joj je preminula njezina majka Nancy. Zbilo se to prije dva mjeseca. Pitao ju je kako se osjeća, a Angelia je taj razgovor shvatila kao izdaju i optužila je Brada za nevjeru i zabijanje noža u leđa.

Američki tabloidi sigurnu su da razgovor nije jedini kontakt bivših dvoje supružnika. Tvrde da su se uz mnoštvo razgovora i sastali nekoliko puta te sumnjaju da je Brad zaista Angelinu prevario s Jennifer. Ako je to istina, onda se dogodilo nešto čega se Jolie godinama pribojavala.

‘Njihov brak je uvijek bio na staklenim nogama, a sada je naletio na nagaznu minu. Angelina za sve krivi Jennifer Aniston. Kada je shvatila da je Brad ponovo u kontaktu s njom, počela je vikati na njega: ‘Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost’, navodi izvor blizak nekada prekrasnoj, a danas zapanjujuće mršavoj glumici.

 

 

story.hr

Komentari

komentara