Ljubav i veze

Ispovijest – Zaljubila sam se u zaručnika moje najbolje prijateljice

Napisao H. H.

Moja najbolja prijateljica i njezin dečko nedavno su uselili u novi stan. Unajmili su nešto u Radićevoj, tamo gore iznad onog Krole. I kako su fanatici za društvene igre, često vikendom organiziraju neka velika druženja. Zna nas tu biti i petnaestak ljudi, Monopoly, Čovjeće ne ljuti se, Scrabble, svašta…

Njih dvoje su se upoznali na faksu. Oboje su studirali Pravo i iako je ona to završila u rekordnom roku, a on se još uvijek vucarao po četvrtoj godini, nekako su se povezali i veoma brzo počeli zajedno živjeti. Ja sam, priznajem, bila malo ljubomorna na nju jer sam baš u to vrijeme prekinula sa svojim dečkom, a ona je pronašla takvog komada da ti pamet stane. A koji uz to još i ima love da im je odmah mogao iznajmiti stan. To što je četvrta godina prava je samo sporedna stvar u njegovom životu, ima neka dva uspješna biznisa sa strane. Tako da osim stana ima i najnoviji Mercedes u kojemu me svaki put nakon te večeri društvenih igara odveze kući.

Nikada mu to nije teško, iako stanujem jako daleko od njih, a vikendom zna biti i puno murije po gradu. U tim vožnjama pričamo o svemu i svaćemu, a uvijek se šalimo na račun njegove cure… Oboje je volimo, ja kao prijateljicu, a on kao svoju buduću ženu, ali malo je štreberica i nikada nije baš ovako opuštena kao nas dvoje, pa smo se na tome našli. On je specifičan po tome što ima neke šale koje se uvijek mogu dvojako tumačiti i nikada ne znaš na čemu si s njim. Ne znaš dal se šali i,i misli ozbiljno, a to najvjerojatnije čini upravo zato da bi vidio tvoju reakciju prije nego što napravi svoj idući korak.

Tako je, evo, bilo i prije par vikenda kada me nakon višesatnog igranja pantomime ponovno vozio kući. U blizini moga stana, kod velikog parkirališta iza jedne škole, pitao me da li sam ikada nekoga zadovoljila oralno u Mercedesu. Pogledao me, nasmijao se i rekao da je znatno bolje nego u stojadinu. Ja sam prihvatila tu njegovu šalu, te sam počela diskutirati o tome da li je za to bitan auto ili ipak možda nešto drugo, a on je odjedanput zaustavio auto, otkopčao hlače i izvadio kurac. Postalo mi je tada jasno da se nije šalio. Nisam se mogla oduprijeti tome da ga obuhvatim ustima i da isisam dušu iz njega. Htjela sam mu pokazati da to sigurno radim mnogo bolje od njegove cure, a bila sam uvjerena da joj on neće ništa od toga reći jer je to sam inicirao. Ona ga, zapravo, nije ni zaslužila. Provela sam cijelu mladost s njom i znam kakava je bila i sa kime je sve bila, te na koji način, i nije u redu da ona sada ima jednog ovako dobrog i uspješnog zaručnika, a ja, eto, nikoga… Na radiju je svirala neka pjesma od Bajage, a ja sam mu ga skoro u tom ritmu saugala dok mi je on držao ruku na glavi i ispuštao zvuke zadovoljstva. Nakon par minuta potapšao me po leđima kao znak da će svršiti, te da se odmaknem, ali meni nije smetalo. Željela sam da mi svrši u usta i da ga osjetim na jeziku kako se topi. “Ovo već dugo nisam doživio…”, rekao ne vrlo zadovoljno, te dodao da slijedeći vikend opet organiziraju druženje i da će me rado kasnije odvesti kući, a ja sam bez razmišljanja potvrdila svoj dolazak.

Svaki sljedeći put bi to ponovili, a ja bih cijelu večer bila nevjerojatno uzbuđena zbog toga i osjećala sam se kao neki tajni agent koji radi nešto zabranjeno. To me uzbuđivalo, ne moram ni govoriti, još stotinu puta više. Stvari su se nažalost malo promijenile kada me ta prijateljica prošli vikend pitala da joj budem kuma na svadbi. Istovremeno sam se osjećala kao govno spram nje zbog svega što sam joj do sada uradila, ali bila sam i ljuta na njega što ju je zaprosio iako mu je sa mnom svaki put bilo tako dobro. Odbila sam taj put njegovu ponudu da me odbaci do doma, ali nisam sigurna da ću još dugo izdržari. Morati ću ili njoj reći što smo radili ili nastaviti s time. Ovo je trenutno najgora pozicija u kojoj se nalazim. Mnogo gora od one kada mu skvrčeno sjedim u krilu na zadnjem sjedištu njegova Mercedesa

 

magazin.ba

Komentari

komentara