Ljubav i veze

SRCEPARAJUĆA OBJAVA – ZARUČNIK I OBOŽAVATELJI ELLE DVORNIK U ŠOKU: Potrošila svu zaradu da bi mu za rođendan kupila…

Napisao admin

Kći pokojnog ‘enfant terriblea’ hrvatske pop-scene Dine Dvornika, Ella, već je više od dvije godine u vezi s trinaest godina starijim Britancem Charlesom Pearceom, uspješnim marketinškim stručnjakom.


Foto:arhiva

Budući da se Ellinom dečku bliži rođendan, odlučila ga je iznenaditi kao nikoga ranije, a srceparajuću priču o zasad tajanstvenom poklonu ‘čovjeku svoga života’ odlučila je, kako i priliči popularnim osobama poput nje, podijeliti s cijelim svijetom putem Facebooka.

Poklon koji nikada neće zaboraviti

“Samo zelim ovo reci. Ja jako volim Charlesa, znam da je nekima tu nasa razlika u godinama problem, ali meni nije. Ja ga zaista volim. Volim ga kad me zagrli ujutro, kad me podrzava tokom dana, i kad me zagrli navecer u krevetu. Koliko on ima godina, nije mi bitno. Razlika nije toliko velika. Razliku u godinama ja djelim na iskustvo. Covjeku svog zivota,kojeg volim, za kojeg zivim, kojem se smijem i kojeg postujem , sam pripremila najbolji poklom za njegov rodendan. Kad to kazem, mislim da sam svu zaradu skoro zadnjih 6 mjeseci potroslila na to, a zaradujem podosta. I znam da nije u novcima, vjerujte mi da nisam kupila nikakvu materijalnu pizdariju, nisam takva osoba, boli me briga za satove i skupe stvari, kupila sam mu nesto sto nikada nece zaboraviti, bila ja tu uz njega ili ne…. I za dva dana je, jako sam uzbudena i bojim se,,,bas poput vas se bojim da ce bit razocaran ,da ce ocekivati nesto drugo. I samo zelim reci da i ako mu se ne bude svidalo, da je to okej, dala sam sve od sebe i bit ce mi lekcija, ali evo da svijet zna prije nego sto vidi….nije mi palo s marsa…naradila sam se jako puno i jedva cekam da sazna 🙂 i na kraju… Charles, hvala ti. Hvala ti sto si normalna prizemljena osoba koja ne zeli nista, ali nazalost ja sam tip koji daje sve ili ne daje nista. Ovaj poklon koji ces dobit je samo mali dio onoga sto imam, da ti mogu dati svoj zivot, da ga zelis sada, dala bi ti ga ove sekunde. Volim te <3 uvijek, i zauvijek.”

net.hr

Komentari

komentara