Ljubav i veze

Kako imati sreće u ljubavi! – 8 savjeta kako poboljšati svoj ljubavni život

Napisao admin

Da li se nekad pitate zašto neke djevojke imaju toliko sreće u ljubavi? Neke upoznaju gospodina pravog na internetu, nekima se stara ljubav pojavi ni od kuda sa svih vjereničkim prstenom, a neke se slučajno sudare sa slatkim momkom na ulici


Foto:arhiva

1) PROMIJENITE PRISTUP

Jeste li zarobljeni u rutini i radite isto iznova i iznova? Onda, promijenite pristup. Promijenite smjer. Izađite iz dobrog, starog, poznatog puta. Ako džogirate, promijenite mjesto na kojem ćete to raditi. Ako šetate psa, promijenite park. Ako ljetujete uvijek na istom mjestu, promijenite destinaciju. Nikad se ne zna gdje ćete upoznati novog muškarca. Zabavite se i promijenite rutinu, možda će vam baš to donijeti sreću.

2) OSJEĆAJTE SE KAO POBJEDNIK

Nikad ne gubite vjeru u ljubav iu to da će se jednog dana pojaviti prava osoba za vas. Uvijek se osjećajte kao pobjednik u igri ljubavi i vremenom ćete zaista dobiti ono što želite.

– Uvijek sam bila sigurna da ću naći onog pravog. Čak i kad sam ostarila i kad me je obitelj stalno “bockala” da ću ostati usidjelica, znala sam duboko u svom srcu da će se to dogoditi kada dođe pravi trenutak. I onda sam upoznala mog čovjeka. Vjenčali smo se na Havajima i dobili smo divnu kćer. Ali, nekoliko godina kasnije smo se razveli i, kad sam ponovno bila slobodna, bila sam sigurna da ću naći nekog još boljeg. I jesam. Sada sam zaručena za najboljeg i najdarežljivijeg muškarca kojeg sam ikada upoznala. Stoga, kakav god vam je ljubavni status, uvijek vjerujte u sebe iu ljubav – rekla je jedna ispitanica.

3) POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE

Umjesto da se učaure u svom stanu, provjeravate stranica za upoznavanje 10 puta dnevno, postavljate slike slatkih maca na Fejsbuku ili pokušavati prođete onaj težak razinu u igrici “Candy kraš”, odmaknite se od kompjutera. Odmorite od društvenih mreža i postanite društveni, ali Uzivotu. Ako se nekome svidite uživo, to je mnogo bolje nego čekati da vas “lajkuje” na Fejsbuku.

Zato, ako vas prijatelji ili kolege s posla zovu na piće, idite s njima. Ili, nazovite drugaricu da vam se pridruži u teretani. Možete i napraviti večeru i pozvati prijatelje koji bi poveli svoje slobodne prijatelje.

– Upoznala sam svog zaručnika preko svog najboljeg druga. Njih dvojica su se poznavali 10 godina, a mi se, nekim čudom, nikad nismo upoznali. Jednom smo bili na istoj žurki, ali on je bio u vezi, a ja sam prolazila kroz raskid, tako da nikada nismo ostvarili neku povezanost. Nekoliko godina kasnije, sreli smo se na nekom događaju i ostalo je povijest. Zato, neka vam uđe u naviku da se upoznajete s novim ljudima, bilo gdje. Možda ćete upoznati nekog tko je zapravo uvijek bio u vašoj blizini, a vi ga nikada niste primjećivali – rekla je jedna sudionica u ispitivanju.

4) IMAJTE SAMOPOUZDANJE

Kada ušetate u sobu punu ljudi i ako se osjećate dobro i samopouzdano, onda ćete i biti primjećeni. Nitko drugi nije odgovoran za vašu sreću do vas samih. Budite jedinstveni i ponosni na to što jeste. Razmislite na koje ste sve načine fenomenalni i istaknite sve svoje vrline. Žena koja živi ispunjen, strastven život u kom joj i ne treba partner, zapravo uvijek privuče nekog novog.

5) NE PREPUŠTAJTE SVE SLUČAJU

Budite uvijek spremni za pravu osobu. Kako? Raščistite sa svojim ograničenjima. To su svi oni zahtjevi i očekivanja koja imate od veze, na primjer, da mora vas poštuje, da podržava vaše ciljeve ili da želi imati djecu.

Nemojte biti previše zaslijepljeni načinom odijevanja, smislom za humor ili iskricama između vas dvoje. U potencijalnom parteru vidite ono što on zapravo jest, a ne ono što vi želite biti. Inače, previše ćete se fokusirati na pogrešnog i propustit gospodina pravog, koji je možda baš pored vas.

6) RIZIKUJTE

Čak iako niste sigurni, pružite priliku svemu prije nego što odbijete. Nemojte da zapnete razmišljajući da li bi trebali ići na taj sastanak na slijepo, na kavu s nekim tko nije vaš tip, ili da riskirajte sa sajtom za upoznavanje. Ko ne riskira, ne profitira, zar ne?

7) BUDITE POZITIVNI

Izašli ste na sastanak (ili na nekoliko) i ispostavilo se da je on užasno dosadan, nepristojan ili prost. Bilo, kako bilo, svaki loš sastank bi trebalo gledati kao na korak bliže osobi s kojom bi zaista trebalo biti. Skupljajte iskustva i otići dalje. Ne patite za tim što ste imali loš sastanak. Prava osoba će se kao takva odmah i pokazati. Dobro će se ophoditi prema vama, a instinkti će vam reći da li je onaj pravi.

8) OPUSTITE SE

Možda će vam biti čudno, ali opuštenost je najvažnija kada tražite ljubav. Razmislite, koliko puta ste tražili nekoga fenomenalnog i on se nije pojavio. Ako odustanete i opustite se, otvarati prostora za neko novog i boljeg da uđe u vaš život.

Zato prestanite tražite ljubav i počnite raditi ono što volite i ljubav će vas pronaći. Vjerujte u sebe i cijenite sebe. I uvijek imajte na umu da je prava osoba tamo negdje i čeka na vas.

 

zenstvena.com

Komentari

komentara