Ljubav i veze

Tajne – 6 tajni zavođenja koje svaka žena treba da zna

Napisao admin

Navikli smo da na filmovima viđamo žene za kojima muškarci prosto “lude”. Iste te dame muškarci opisuju kao fatalne zavodnice kojima sve polazi za rukom, a o kojima veoma često maštaju ili se nadaju da će naletjeti na baš takvu djevojku i u privatnom životu.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Zavođenje je igra u kojoj je najvažnije upotrijebiti pravi mamac u pravom trenutku. Ako želite da postanete zavodnica i oborite svakog muškarca s nogu, naučite osnovna pravila koja će vas pretvoriti u seksi kraljicu.

1. Samopouzdanje

Žena puna samopouzdanja privući će pažnju svakog muškarca i natjerati ga da vas poželi – odmah. Čak i ako smatrate da nemate savršeno tijelo, to mu nikada nemojte staviti do znanja, već prihvatite sebe takvu kakva jeste i upotrijebite svoje najmoćnije oružje – seksepil, i  on će potpuno “otkačiti” za vama.

2. Mislite na seks – stalno!

Žena koja često misli na seks samim tim će biti slobodnija i odavati na taj način utisak da je seks sa njom dobar – veoma dobar. Naravno, to ne znači da ćete uskočiti u krevet sa svakim muškarcem koji vam se obrati, ali će od vas napraviti fatalnu zavodnicu koja zna šta hoće i koja voli izazove, što je muškarcima naročito privlačno.

haber.ba

Komentari

komentara