Ljubav i veze

Ispovijest – Mladić (26) se ludo zaljubio u bolesnu staricu (64): Navodno ljubav na prvi pogled, ali onda…

Napisao admin

Žena s invaliditetom (64), koja je preko Interneta upoznala mladića iz Tunisa, a za kojeg se poslije udala i osigurala mu britansku vizu, ispričala je kako ju je ostavio nedugo nakon što je stigao u Veliku Britaniju.


Patricia i Mondher (Foto: ekskluziva)

Patricia, koja pati od osteartritisa i ne može se sama kretati, odletjela je u Tunis kako bi se udala za Mondhera (26) iz Tunisa, nakon što ga je upoznala preko Interneta, piše “Aura“.

Ona je svoju priču otkrila u jednoj emisiji na Channel 5.

Patricia je ispričala da je na Internetu tražila ljubav kad se zaljubila u Mondhera, vjerujući da bi s njim mogla provesti ostatak života.

– Bio je jako ljubazan kad me prvi put kontaktirao, a već poslije tri sedmice rekao mi je da me voli i pozvao me da idem kod njega na odmor.

Iako je među njima jaz od od 33 godine, Mondher ju je uvjerio da njihova veza može funkcionisati.

– Dokle god se volimo, ništa drugo nije važno. Osjećala sam se dobro jer je on mlađi od mene.

Šest mjeseci kasnije su se i vidjeli, a Patricia kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Bila je tamo samo pet dana kada je zaprosio.

– Pomislila sam: “Volim ga, pa zašto da ne?”. Rekao mi je da će me tretirati kao princezu, da ćemo kupiti automobil i da će me voditi gdje god želim.

Vjenčali su se 2012. godine, a Patricia je finansirala cijelu ceremoniju.

Patricia se sama vratila u Veliku Britaniju i uspjela mu osigurati vizu osam mjeseci kasnije, ali čim je došao, njihov sretni život je nestao.

Ona kaže da je život s njim bila prava noćna mora, da su se stalno svađali jer je on jedva komunicirao s njom.

Shvativši da se sve promijenilo, odbila je platiti mu novu vizu, a onda je on najavio da odlazi u Potsmouth.

Mondher kaže da se brak raspao zbog okolnosti koje su izvan njegove kontrole, a tvrdi da se doselio zbog ljubavi, a ne novca.

cure.ba

Komentari

komentara