Ljubav i veze

Veza koja je šokirala region – Oženiću je čim poraste i kada zakon bude dozvolio!

Napisao admin

Otac djevojčice se ne protivi tome da se ona uda za Zorana, ali kaže da je još mala za to. Protiv toga su škola koju djevojčica pohađa i Centar za socijalni rad.


Zoran P. (34) iz sela Brekovo kod Arilja, koji je svojom ljubavnom vezom sa trinaestogodišnjom djevojčicom šokirao cijelu Srbiju, tvrdi da ni Centar za socijalni rad ni policija ne mogu spriječiti njihovu ljubav.

Djevojčicin otac se ne protivi tome da se ona uda za Zorana, ali kaže da je još mala za to. Ovoj vezi se protivi škola koju djevojčica pohađa i Centar za socijalni rad.

Djevojčića je svojevoljno otišla da živi sa Zoranom, ali ju je Centar za socijalnio rad vratio kući nakon što je Zoranov otac prijavio slučaj policiji.

Iako mu nije dozvoljeno da se vjenča sa 20 godina mlađom djevojčicom, on je ubjeđen da će se to desiti čim ona stasa, za godinu ili dvije.

Zoranu prijeti krivična prijava zbog obljube djeteta i kazna do 12 godina zatvora, ali on uprkos tome ne odustaje od veze sa djevojčicom.

– Niko i ništa nas neće spriječiti da budemo zajedno. Naša ljubav će na kraju pobjediti. Možda nam sad ne daju da se vjenčamo, ali oženiću se njom čim to bude bilo moguće. Za koju godinu kada malo stasa i kada zakon to bude dozvolio – kaže Zoran P., koji bi uskoro mogao da dobije poziv za saslušanje.

U Zoranovu odbranu stao je i djevojčicin otac, koji kaže da ne bi imao ništa protiv da se njih dvoje vjenčaju, ali kad ona malo poraste.

– Kad je ona otišla, zvali su me telefonom i rekli mi da se udala. Ja sam onda rekao da to tako ne može jer je mala. Odmah sljedeći dan dijete je vraćeno kući, pa smo razgovarali o svemu. Ja tog čovjeka neću lično goniti jer je ona pristala dobrovoljno da ode. Ne znam šta će se dešavati , možda se to i završi brakom za nekoliko godina, ko zna – izjavio je njen otac za Informer.

Mišljenja mještana su podjeljena. Neki smatraju da je to “skandalozno”, a drugi smatraju da to nije ništa čudno, jer se djevojke mlade udaju.

– Zoran je naočit momak, možda su i pogrešili što su je vratili kući. Ako je pobjegla sada, može to da učini opet – kažu meštani.

Djevojčica je dobar đak, voli da uči i djeci je u školi skrenuta pažnja da joj se ne podsmijavaju.

– Učinili smo sve što je u našem interesu da zaštitimo dijete jer je to u interesu svih. Hvala bogu,događaj koji se dogodio na nju nije ostavio nikakve posljedice i sve se vraća u normalno stanje – kažu iz škole u Brekovu, piše “Informer“.

cure.ba

Komentari

komentara