Ljubav i veze

Mjesečev horoskop do 8. marta – Vodolije i Vage, pripremite se za novu ljubav!

Napisao admin

Ovnu i Lavu podrška okoline otvorit poslovne mogućnosti, dok će Vodenjak i Vaga pomoću ljubavi ponovno otkriviti radost življenja.


Druga mjesečeva četvrt u Škorpionu, 12. veljače 2015. godine, potaknut nas da uložimo svu svoju energiju i strast kako bi se stvari odvijale upravo onako kako smo zamislili. Nismo spremni na poraz, a ponekad ni na prihvaćanje stvarnosti. Škorpion, Ribe i Rak više će postići ako popuste i pristanu na kompromis. Međutim Bik, Vodenjak i Lav bi trebalo čvrsto da ustraju u svojim stajalištima, piše “Kurir“.

S mladim mjesecom u Ribama 18. veljače zaplovićemo unutarnjim svijetom uz pomoć glazbe, meditacije i ljubavi. Prepustite se sanjarenjima jer iz njih izviru ideje koje će vas povesti u novi krug stvaranja. Dopustite osjećajima da zavladaju, da vas pročiste i nadahnu.

Ribe, Rak i Škorpion se najbolje snalaze s probuđenim osjećajima, a Djevica, Jarac i Bik su nestrpljivi u želji da pokrenu stvari, uzbuđeni novim idejama. Strijelac i Blizanci su neodlučni i pomalo zbunjeni, oprezno traže pravi put. Vaga i Lav se prepuštaju vodstvu drugih, a Ovan i Vodenjak su usmjereni na sebe, pomalo nedruželjubiv i nesigurni.

Dok je energija mladog mjeseca bila u Ribama bili smo vođeni srcem. S prvom mjesečevom četvrti u Blizancima (25. veljače) pokušajmo razmisliti o onome što radimo. Sada ćemo se bolje pribrati. Pozitivni pomaci u svemu što rade ohrabrit Blizance i Strijelca, Djevicu i Ribe, a osjećaj da je život dobar pojačava njihove želje u poslu i ljubavi. Ovnu i Lavu podrška okoline otvorit poslovne mogućnosti. Vodenjak i Vaga pomoću ljubavi ponovno otkrivaju radost življenja.

Uštap u Djevici 5. ožujka pokazuje nam kako se prizemljiti, povezati s tijelom i osjetilima. Vrijeme je da počnete vježbati, pažljivije birati hranu i posvetite se sebi. Zastanite, odvojite vrijeme za jednostavna iskustva. Sve što radite pokušajte radite svjesno, odmjereno i polako. Djevica, Jarac i Bik se mogu učinkovito posvetiti dijetama, uljepšavanju i svakovrsnom radu na sebi.

Rak, Škorpion i Ribe su najpredaniji polaznici radionica. Birajte one na kojima radite tijelom! Blizanci i Strijelac naučit da rješenje mnogih problema dolazi kad smireno analiziraju svoje potrebe i mogućnosti. Nije im lako usporiti, ali samo unutarnji mir će im donijeti prave spoznaje. Ovan i Lav, Vodenjak i Vaga će nerado priznati da bi mogli nešto promijeniti na sebi, ipak, to je put prema uspjehu.


cure.ba

Komentari

komentara