Ljubav i veze

Druga runda – Zaslužuje li drugi spoj?

Napisao admin

Znamo koliko potraga za Gospodinom Savršenim može biti teška, a kako bismo vam ju olakšali, donosimo neke savjete na temelju kojih ćete lako prepoznati zaslužuje li frajer još jednu šansu!


Imate osjećaj da je večer proletjela u sekundi. Iako ste na spoju bili satima, vrijeme vam je doslovno proletjelo. Cijelo ste vrijeme razgovarali i smijali se i gotovo da nije bilo neugodnih tišina. Da ne zaslužuje drugu šansu, jedva biste čekali da spoj završi…

 

Možete biti prirodni u njegovom društvu. Naravno da se na prvom spoju svi trudimo ostaviti dobar dojam , no ako ste se doista iskreno i od srca smijali njegovim šalama i ako niti u jednom trenutku niste dvojili trebate li nešto reći i učiniti, vas dvoje ste definitivno na pravom putu. 

 

On pokazuje interes. Kada znate neke osnove o frajerima, zapravo ih je poprilično jednostavno pročitati. Već sama činjenica da je htio spoj s vama pokazuje njegovo zanimanje. Samo trebate pomnije proučiti njegovo ponašanje za vrijeme izlaska i sve će vam biti jasno. Ako je često pogledavao sat i provjeravao smartphone, očito je da niste kliknuli. No ako se trudio oko vas cijelu večer, i te kako imate šanse.

 

Nasmijava vas. Ako vas raduje sama pomisao na novi izlazak s njim i ako se još uvijek sami sa sobom smiješite njegovim šalama, definitivno nemojte dvojiti oko toga poslati mu poruku ili ne.

 

Impresionirani ste njegovim ponašanjem. A širok je spektar što sve to podrazumijeva. Ako je pristojan, evidentno pozna bonton, kulturan i ljubazan, i naravno, ako vas uz sve to i fizički privlači te vas njegovo društvo opušta, budite sretni jer ste vrlo vjerojatno pronašli onog pravog. Naravno, uvijek postoji šansa da se situacija razvije drugačije od onog čemu se nadate, no ako ništa drugo, svakako zaslužuje da još neko vrijeme provedete s njim i vidite u kojem smjeru stvari idu.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara