Ljubav i veze

Astro kompatibilnost – Raku u ljubavi najbolje odgovaraju osjećajne Ribe

Napisao admin

Ako volite Raka, sigurno vam je potrebno čim više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom osobnošću. Što ga uzbuđuje, a što smeta? Koje su mu jake, a koje slabe točke? Koliki su izgledi da se usuglasite s njime? Evo kako astrologija ocjenjuje ljubavni odnos Raka sa svih 12 znakova


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Ovan i Rak

U početku će jedno drugo zadiviti različitošću, no prije ili kasnije shvatit će da se manje nadopunjuju, a više sukobljavaju. Dok Ovan skače prije nego što kaže ‘hop’, Rak je oprezan i proračunat; Ovan je gotovo uvijek za akciju dok Rak često želi provoditi mirne večeri kod kuće. Razmirice mogu izbijati oko sitnica, a što je Ovan oštriji, to će se Rak više povlačiti u oklop.

Bik i Rak

Ovo je u pravilu dobra kombinacija. Oboma treba sigurnost i osjećaj postojanosti. Toliko su sukladni da svojim jakim stranama jedno drugome krpaju nedostatke. Bik je u stanju razumjeti račju osjetljivost i promjene raspoloženja te strpljivo izgladiti trzavice, ako izbiju. Veza s vremenom postaje sve čvršća i stabilnija.

Blizanci i Rak

Blizanačka razgovorljivost i sjaj u očima otprve bude zanimanje kod Raka, no njihove su veze u pravilu kratka vijeka. Blizanac je aktivniji i površniji, a Rak žudi za mirnom lukom i predvidljivim ritmom zbivanja. Moglo bi mu se činiti da Blizanac stalno nekamo bježi, a ovome da ga Rak zarobljava i guši. Prijateljski im odnos bolje pristaje.

Rak i Rak

Tjelesno se jako privlače i silno žele jedno drugo zagrliti i zaštititi. No oboje trpe od naglašene osjetljivosti, što otvara vrata nerazumijevanju i sukobima. U prvi mah shvaćaju tuđe riječi i postupke previše doslovno pa ako im se ne svide, dure se ili prigovaraju. Tek naknadno sagledavaju iz razumne perspektive ono što su čuli ili doživjeli.

Lav i Rak

Ovo je prihvatljiv spoj. Snažni je Lav upravo ono što tankoćutnom Raku treba – netko s jakim stabilizirajućim utjecajem. Uz njega se Rak osjeća sigurnije i spokojnije te je sposoban dati sve od sebe u vezi. Ako još bude voljan pružiti Lavu vodeću ulogu u odlučivanju, njihova će veza biti čvrsta i otporna.

Djevica i Rak

Ovaj odnos temeljit će se na tihom uzajamnom razumijevanju. Rak je romantičan i ranjiv idealist, dok je Djevica postojana, vjerna i čvrsta. Vođena je razumom i intelektom, ali također osjetljiva. Zajednička im je ljubav prema obiteljskom životu te materijalnom i osjećajnom sigurnošću. Ova će veza opstati ako se Djevica uspije suzdržati od kritiziranja i propitkivanja.

Vaga i Rak

Karakterne osobine i prohtjevi Raka i Vage solidno se nadopunjuju. Oba su znaka vrlo osjećajna (Rak ipak više i dublje), žele siguran, stabilan odnos i uživaju u zajedničkoj strasti za ljepotom i luksuzom. Iako se ovaj odnos može razvijati sporije od drugih, prerast će u kvalitetnu vezu u kojoj će oboje biti sretni.

Škorpion i Rak

Ljubavna veza Škorpiona i Raka često završi brakom. Vrhunski se razumiju te spremno prihvaćaju i toleriraju međusobne mane i vrline. Imaju podjednaka životna očekivanja i kada zajedno postave određeni cilj, malo što im može prepriječiti put. Njihova jaka odlučnost i volja čine ovu vezu neraskidivom.

Strijelac i Rak

Imaju poticajan, ali pomalo zbunjujući ljubavni odnos prepun izazova. Strijelci vole iznenađenja i nepredvidljivost, a Rak se osjeća sigurnim jedino u predvidljivoj životnoj atmosferi. Međutim, ako oboje odvoje dovoljno vremena i prilagode se jedno drugome, stvorit će neraskidivu vezu ispunjenu ljubavlju i dobrom zabavom.

Jarac i Rak

Rak i Jarac su od samog početka prilično zadivljeni jedno drugim. Oboje su pouzdani i spremni posvetiti se obavezama koje se od njih očekuju. Njihova je veza jedinstvena, jer oboje posjeduju osobine koje je onaj drugi oduvijek želio imati. No budući da im je način izražavanja drugačiji, u početku može doći do manjih razmirica.

Vodenjak i Rak

Obdareni su vrlo različitim osobinama koje bi im mogle uzrokovati probleme u bilo kojoj vrsti odnosa. Rakovi vole mirniji način života pa bi im Vodenjakova nasušna potreba za promjenama i izazovima ubrzo mogla dosaditi. Vodenjaku je Rak previše osjećajan i pitom.

Ribe i Rak

Osjetljivi i suosjećajni Rak i Ribe tvore čvrst i postojan astrološki par. Ribe će ugrijati račja sklonost pružanju zaštite, a riblja će sanjivost unijeti u njegov život romantičnost za kojom on žudi. Oboje su maštoviti, ali na različite načine. Ribe su uspješnije u smišljanju ideja, a Rak bolji u njihovu ostvarivanju. Ovo je skladna veza koja može voditi do sretnog braka.

tportal

Komentari

komentara