Ljubav i veze

Spriječite najveću grešku u životu – On je pogrešna osoba za vas ako…

Napisao admin

Ako ste u vezi sa nekim tek nekoliko nedjelja i osjećate da nešto nije u redu ali ne možete da shvatite šta, postoje određeni znaci upozorenja na koje treba da obratite pažnju.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Da biste sprečili pravljenje iste greške iznova i iznova morate da budete izuzetno pažljivi da ne biste ostali u vezi sa osobom koja vas ne zaslužuje.

Osećate da morate da se folirate
Ovo je jedan od najalarmantnijih signala, pošto je veliki problem ako morate da se pretvarate da ste neko ko niste samo da biste usrećili partnera. Ako se uvek trudite da sakrijete određene detalje svoje ličnosti i stalno pravite kompromise koji idu na vašu štetu, vreme je da postavite pitanje zašto se osoba sa kojom ste u vezi isto ne prolagođava da bi bila sa vama.

Partner vas ne sluša
Veza ne ide u dobrom smeru, ako dečko ne obraća pažnju na to šta imate da kažete ili ih ne zanima šta volite i šta može da vas usreći. Još je i gore ako na sve to po ceo dan pričaju samo o sebi i svojim potrebama, jasan znak da ste naleteli na sebičnjaka.

Imate utisak da nikad niste dovoljno dobri
Ako vas partner uvek kritikuje i ima neprestane zamerke za vaše ponašanje i odluke onda je možda vreme da pronađete nekog ko će da vas ceni. Naravno to ne znači da ne moramo da unapređujemo sebe, ali ako vam ta osoba ne kaže ni jednu lepu reč, vreme je da se veza razmotri.

Nemate poverenja u partnera
Poverenje je jedna od najvažnijih stvari u svakoj vezi i zato je od velike važnosti da uvek budete iskreni sa osobom koju volite. Sa druge strane, ako ne možete da verujete partneru i uhvatili ste ga u laži mnogo puta, sigurno postoji neko drugi ko će znati da bude iskren prema vama.

Osoba sa kojom ste u vezi misli da se svet okreće oko njih
Samoživost je jako ružna osobina, koja nije nimalo bezazlena i može značajno da utiče na vezu. Ako partner brine samo o svojim potrebama, potpuno zanemarivajući vaše i sebičan je do te mere da zahteva da sve podredite njemu razmislite da li se vredi žrtvovati za nekog kome nije stalo do vaših osećanja.
 
Ne možete vas zamislite vašu budućnost sa njim
Kada se zabavljate sa nekim određeno vreme, prirodno je da počnete da razmišljate u kom pravcu će veza teći. Ako u tom slučaju imate samo crne misli i ne vidite kako bi se išta pozitivno moglo desiti sa vašom vezom u budućnosti, razmislite dobro o svemu.

24sata.rs

Komentari

komentara