Ljubav i veze

Dovedite ga do ludila – Pogledajte 7 trikova za usavršavanje poze 69!

Napisao admin

Poza 69 koliko god imala kultni status u svijetu senzualnih užitaka, neke zbog neiskustva može dovesti i do frustracija. Pomoću slijedećih osam savjeta možete je dovesti do savršenstva, a kada ih jednom usvojite, nećete moći više zamisliti seks bez tog broja.


Seks (Foto: Cure.ba)

Neki tvrde da poza 69 predstavlja najveći erotski doživljaj jer istovremeno dajete i primate užitak. Ime je dobila po tome jer podrazumijeva da je glava jednog partnera okrenuta prema prstima drugog, baš kao kod broja 69, kako bi se simultano pružio oralni seks.

No, pre nego otkriju sve čari ove poze, mnogi umjesto užitka dožive – frustraciju. U zanosu približavanja orgazma jedan partner lako može zanemariti drugoga i pokušati se ‘prošvercovati’ sa nekoliko kratkih pokreta jezikom. Zbog toga pozu neki ocenjuju prekomplikovanom i odustanu. Velika greška koju možete jednostavno izbeći.

1. Guranje genitalija u partnerovo lice je prilično besramno i upravo zbog toga je toliko oslobađajuće. Žena u trenutku može zaboraviti na stidljivost i uzbuditi se kao nikad pre.

2. Neke muškarce ova poza toliko uzbuđuje da prebrzo ejakuliraju. Zbog toga je dobro da on počne raditi na vama pre nego vi na njemu.

3. Obratite pažnju na ono šta radite. Ovo više važi za muškarce jer su ženama za postizanje vrhunca potrebni ujednačeni pokreti jezikom.

4. Nemojte se previše zaneti. Neke žene tokom klimaksa nesvesno čvrsto stisnu vilicu, no kod poze 69 ne smete zaboraviti da u ustima imate vrlo ranjivi deo tela.

5. Koristite i ruke. Kada želite da se odmorite, pomerite usta i podražaj stimulirajte na opušteniji način.

6. Stavite partneru jastuk ispod glave da ne bi istegao vrat dok podiže glavu kako bi uspostavio kontakt.

7. Odvažniji mogu isprobati i pozu 69 naglavačke koja će vam priuštiti jedinstveni orgazam. Pozu ćete izvesti tako što legnete na krevet da vam glava visi s ruba, a vaš partner se sagne i podigne vas tako da su mu vaše noge oko vrata.

24sata.rs

Komentari

komentara