Ljubav i veze

Morate ih znati – 7 trikova koji će ga natjerati da žudi za vama!

Napisao admin

Ako ste se ikada pitale želi li vas vaš dečko jednako kao i na početku veze, evo nekoliko sitnica koje će ga u slučaju da i nije tako, natjerati da ponovno poludi za vama…


Strast (foto: cure.ba)

Naravno da od svog muškarca želite ljubav, poštovanje i pažnju, ali najviše želite da bude zagrijan za vas – stalno i jako! Evo jedne dobre vijesti, suprotno dosadašnjim uvjerenjima da muškarci s vremenom gube interes, stručnjaci sada provjereno znaju da su muškarci programirani za strast na duge staze. „To je apsolutno točno, ali ne i doslovno“ , tvrdi Jeffrey Bernstein autor knjige „Why you can not read my mind“. „Morate strateški buditi strast u svom muškarcu, inače te iskrice neće potrajati.“ Upravo zbog toga vam donosimo sedam trikova koji će ga jednostavno izluditi i natjerati ga da se zalijepi za vas – kao priljepak! Oprezno, kada jednom primijenite ove tehnike nećete ga se moći riješiti!

IZGOVORITE JEDNU RIJEČ KOJA ĆE GA IZLUDITI!
Koliko god volio kada mu tepate, zovete ga slatkim nadimcima i tome slično postoji jedna riječ od koje će poludjeti! Ne postoji veći verbalni afrodizijak za vašeg muškarca od toga da izgovorite njegovo ime. „Način na koji zvuči njegovo ime s vaših usana djeluje kao afrodizijak“, tvrde stručnjaci za govor tijela. To u njemu budi strast jer mu time šaljete poruku koja kaže da mislite samo na njega i na nikoga drugog. A muškarci to vole i žele čuti.

Evo nekoliko savjeta kada možete značajno izgovoriti njegovo ime i potpuno ga zagrijati. Dok sjediite u restoranu, prepričavate mu neku situaciju ili jednostavno razgovarate o vremenu u rečenicu ubacite njegovo ime i prije nego što ga izgovorite uzmite pauzu od dvije sekunde. „ I tada sam… Ivane…, došla kući.“ Koristite ovaj trik u situacijama kada se osjećate seksi i samouvjereno, nemojte izgovarati njegovo ime svako malo – ubit ćete čar ovog trika. Također, kada se mazite na kauču gledajući TV ako želite da se stvari rasplamsaju, između poljubaca samo izgovorite njegovo ime – i pripremite se na nimalo sirove strasti!

POTRAŽITE KLJUČEVE U NJEGOVOM DŽEPU
I ne samo ključeve. Poanta je u sljedećem: nikada ne podcjenjujte moć iznenadnog dodira. Samom stimulacijom živčanih završetaka u trenutku kada to ne očekuje stvarate pozitivnu fizičku vezu zbog koje će vas željeti još više. I što je još bolje, on će žudjeti za tim „slučajnim“ dodirima kada niste kraj njega. Od sada na dalje obratite pažnju na situacije u kojima biste ga mogli slučajno dodirnuti. Na primjer, nemojte ga tražiti da vam da ključeve nego sami posegnite u njegov džep za njima i polako ih izvadite. Ne tražite ga da vam doda sol, već se nagnite po nju okrzujući grudima njegovu ruku. Kada prolazite kroz gužvu u kafiću, slobodno guzom dotaknite njegovo međunožje. Ovi dodiri su okidači za rasplamsavanje plamena među vama.

NE OPTEREĆUJTE GA DETALJIMA
Zanimljivo je da su muškarci više zainteresirani za ženu kada manje znaju o njoj. Zato drage naše, koliko god vam to bilo teško i silno biste željele podijeliti s njim svaki trenutak vašeg dana. Nemojte to učiniti! Suzdržite se. Istina je da su njemu sve te informacije (zapleti u vašoj omiljenoj seriji, tračevi s kave s najboljom frendicom, nova kolekcija u vašoj omiljenoj trgovini, novi kolega na poslu…) dosadne i potpuno nebitne. Muškarci nisu sposobni podnijeti toliko detalja. Jednostavno ih ne zanima. To je jedan od razloga zašto vam oni ne podnose izvještaj o svakom trenutku njihovog dana ili vam ne prepričavaju detaljno gdje su bili i što su radili. Smanjite količinu informacija koju ćete podijeliti s njim i doći ćete do sljedećg otkrića – što mu manje govorite o sebi, on će biti zainteresiraniji za vašu svakodnevnicu. Ako već želite podijeliti s njim nešto, onda započnite razgovor poantom. Recite mu prvo ono što je najbitnije i pustite ga da vam postavlja potpitanja. Njemu će biti zanimljivo, a vi ćete dobiti ono što ste isprva i htjele.

NAPRAVITE MALE PROMJENE ZA IZNIMNE REZULTATE
Muškarci primjećuju upadljive promjene i one ih privlače. Unoseći promjene u svoj izgled ili uvođenjem nekih noviteta održat ćete njegov interes na istoj razini. Ako želite da primijeti da je na vama nešto drugačije, dajte si oduška. Obucite minicu umjesto traperica za prigodu za koju biste naravno radije išli u trapericama. Nosite primjetno više štikle, skinite grudnjak na dan dva i poskakujte dok hodate. To će sigurno primjetiti i zasigurno ga nećete ostaviti ravnodušnim.

KOMPLIMENTIRAJTE MU NA PRAVI NAČIN
Muškarci su zapravo hipersenzibilni i žude za pohvalama. Tu i tamo silno žele da ih pohvalite i date im afrimaciju. Ne kažemo da im morate pisati hvalospjeve i bildati im ego, ali razumno ga pohvaliti tu i tamo, bit će korisno i za njega i za vaš odnos. Kada ga hvalite budite ekskuzivni i sažeti. Izbjkegavajte srcedrapajuće ljubavne izjave i kada ga hvalite budite direktne i jasne.

PRIUŠTITE MU OSJEĆAJNI FLASHBACK
Prisjetite se trenutaka kad ste se zaljubili jedno u drugo, razmilite što vas oboje asocira na to vrijeme. Ako otkrijete stvari koje vas podsjećaju na to vrijeme, otkrili ste i ono što vas je spojilo. Prisjetite se seksualne napetosti i uzbuđenja s početka veze i pokušajte ponovno oživiti te osjećaje. Pokušajte otkriti što ga je navelo da žudi za vama, što ga je privlačilo. Ponovno radite sve te stvari i strast će se ponovno probuditi.

NEKA OSJETI DA IMA KONKURENCIJU
Čudni su putevi strasti. Ako želite zadržati strast vašeg muškarca, povremeno privucite pogled drugog muškarca. Muškarci postaju zagrijaniji kada vide da drugi muškarci njegovu djevojku smatraju privlačnom. Njihov ego i želja za vama rastu. Slobodno odmjerite konobara, nasmiješite se prolazniku i zapamtite – bezopasan flert s drugim muškarcem u vašem će muškarcu probuditi strast i želju da vas odvuku negdje i pokažu vam tko je pravi muškarac!

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara