Ljubav i veze

Snovi ga odaju…. – O čemu sanja vaš muškarac?

Napisao admin

Kanadski znanstvenici detektirali su pet najčešćih muških snova. Zamolili smo dr. Gillian Holloway, autoricu knjige “The Complete Dream Book”, da nam ih malo podrobnije protumači.


Muškarac spava (Foto: Cure.ba)

1. Seks. Ako vas u snu vara s drugom ženom koju poznaje, znači da ga je privukla, ali ne fizičkim atributima, nego nekim dijelom osobnosti, primjerice ambicioznošću ili vedrinom. A ako sanja o nekoj osobi koju nikad nije sreo, onda je način na koji se seksa u tom snu nešto što bi rado u stvarnosti probao s vama.
 
2. U bijegu. Nešto ga muči, ali to ne mora značiti da bi nužno bježao od toga. Progon u snu mogao bi biti simbol za nešto što ga motivira na neku akciju ili okreće njegovo djelovanje u nekom određenom smjeru.
 
3. Padanje. Pod velikim je pritiskom i osjeća da gubi kontrolu, bilo na poslu ili u osobnom životu. 
 
4. Učenje za ispit. Iznenađujuće, ovaj san se češće ponavlja nakon što dečki završe školovanje i zaposle se, a znak je perfekcionizma. “Njega najčešće sanjaju oni koji ostvaruju svoje visoko zadane ciljeve”, kaže Holloway.  
 
5. Kasni. Zapravo i ne želi baš ići na taj događaj, štoviše, misli da su svi koji će ondje biti u nekakvoj prednosti pred njim i zbog toga se osjeća pomalo nesigurno.

index.hr

Komentari

komentara