Ljubav i veze

Jeste li vi od onih koji ostavljaju dojam? – Savjeti za cure

Napisao admin

Koliko se samo puta dogodilo da ste se našli u situaciji kada ste upoznali zgodnog dečka, ali jednostavno niste bili sigurni kako postupiti?


flert (Foto: Cure.ba)

Naravno da su se takve situacije više puta događale ponajviše iz razloga što je iz velikog dijela dolazila određena doza nesigurnosti, odnosno manjak samopouzdanja prenosi zanosna.com. Nije nepoznanica kako to okolina itekako primjećuje, a među njima i svi oni zgodni frajeri o kojima ste maštali.

U skladu s tim brojne cure su se pitale kako zapravo doći do onog ključnog faktora, ili bolje rečeno formule za uspjeh. Odnosno kako postati privlačna? Vječno pitanje i naravno dilema. Slijedi nekoliko zanimljivih činjenica.

Naime kako bi postali magnet za suprotni spol treba poraditi na sebi, odnosno treba znati istaknuti svoje atribute te sakriti sve ono što smatrate da na vama možda i nije lijepo. Osim toga morate biti svjesni svog izgleda, biti sigurni u sebe i biti prije svega svoji.

Prema posljednje provedenim istraživanjima došlo se do nekoliko zaključaka. Naime pokazalo se što to zapravo dečki vole vidjeti, odnosno što to vole na djevojkama, što najviše prolazi.

 

Pozitivan stav prije svega.

Pogledate li malo bolje ne postoji osoba koja bi pored sebe voljela imati vječno negativnu osobu, čiji se način razmišljanja uvijek vrti oko neke vrste pesimizma. Nemojte se zamarati sitnim problemima i nemojte uvijek kukati. Pokušajte svijet gledati s malo pozitivnije strane.

 

Budite ponosni na svoj izgled, jer kao što je rečeno na samom početku nije dobro pokazivati nesigurnost, to nitko ne voli, a pogotovo ne jača polovica. Pokušajte što manje pričati o svojim nesigurnostima, jer ih tako skoro nitko neće primjetiti.

 

Budite inicijativni.

Iako dečki i nisu previše oduševljeni curama koje se vole nametati pokazalo se da itekako postoje puno diskretniji načini da se nekome približite i na njega ostavite pozitivan dojam. Pokušajte obratiti malo pozornost na govor tijela i pogled.

 

cure.ba

Komentari

komentara