Ljubav i veze

PRSTEN PRIČA PRIČU O VAMA – Izaberite vjerenički prsten prema svom karakteru

Napisao admin

Kada dođe vrijeme za taj dan, svaka žena želi na svojoj ruci da nosi lijepi verenički prsten koji odgovara njenom ukusu i karakteru. Bez obzira, radilo se modernom, klasičnom ili starinskom modelu, svaki od njih će sigurno naći svoje poklonice. Ali, znate li da svaki prsten na ženskoj ruci ima svoju priču, pa tako i onaj verenički?


prsten (Foto: Cure.ba)

Iako, na žalost žene često ne mogu birati kakav će verenički prsten dobiti, ovo je nešto šta bi trebalo da pokažete svojim jačim polovinama. Naime, prsten priča priču o vama i vašoj ličnosti. A, ako i same ne znate šta vam se sviđa i koji bi vam stil nabolje odgovarao, ovaj tekšće vam razjasniti određene stvari i olakšati izbora. 

 

PRSTEN SA JEDNIM KAMENOM: ZA OTVORENE I AMBICIOZNE ŽENE

 

Ovaj prsten je savršen za žene koje vole klasičan i tradicionalan izgled nakita, a koji nikad ne izlazi iz mode i vrlo je dobar izbor za žene različitih ličnosti.

 

On prenosi snažnu poruku o tradicionalnoj vjeridbi, ali je sa druge strane savršen za žene koje imaju moderne „mainstream“ poglede. Ovaj prsten je za popularne, tradicionalne, ambiciozne, karijeristički orijentisane, glamurozne i otvorene žene.

 

PRSTEN SA TRI KAMENA: ZA SENTIMENTALNE ILI PRODUHOVLjENE ŽENE

 

Broj tri je vrlo simboličan za mnoge kulture i religije, pa nije čudno da i verenički prsten sa tri kamena je takođe pun simbolike što se tiče prošlosti i budućnosti.

 

Ovaj prsten je savršen za žene koje žele nešto što ima intimno i personalno značenje za njih. 

 

On je za produhovljene, sentimentalne, smirene, romantične, zrele, samouvjerene, mistične žene sa izgrađenom ličnošću. 

 

SPIRALNI PRSTEN SA JEDNIM KAMENOM: ZA SMJELE I MODERNE ŽENE 

 

Radi se o vrlo modernom i smjelom dizajnu prstena, pa je zato namijenjen i za takve žene. Savršen je za moderne i napredne žene, s progresivnim stavovima, koje žele biti primijećene i zapamćene.

 

Ovaj prsten je urbane, ambiciozne, otvorene, smjele žene, umjetnički nastrojene, zatim za žene koje su rođene vođe, vrlo dobre u izražavanju i interpretiranju, koje znaju iskoristiti pružene prilike. 

 

PRSTEN SA OBOJENIM KAMENjEM: ZA NEKONVENCIONALNE ŽENE 

 

Prsten sa obojenim dragim kamenjem može imati mnogo varijanti, veličina i naravno boja – najčešći su safiri, rubini i smaragdi, a često se bira kamenje prema mjesecu rođenja. Obojeni dragi i poludragi kameni su savršeni za specifičnu vrstu žena – kreativne, muzički i umjetnički nastrojene žene, koje imaju svoju sentimentalnu, izražajnu, nekonvencionalnu, neortodoksnu stranu. 

 

STARINSKI PRSTEN: ZA ROMANTIČNE ŽENE PUNE IDEALA 

 

Ovo je prstenje najčešće vezano za sentimentalne i romantične teme, koje imaju svoju idealističku podlogu.

 

Mogu biti različitih oblika i veličina, a njihov izgled zavisi od perioda iz kog podstiču ili u kojem je periodu njegov autor dobio inspiraciju. Ovaj prsten je savršen za žene koje žude za romantikom i idealom i neiskvarenim vremenima.

 

On je za žene koje su stvorene za svjetla pozornice ili humanitarke, aktivistkinje, kreativke, reformatorke, sentimentalne duše i žene željne ličnog izražavanja. 

 

PRSTEN SA NIZOM DRAGOGO KAMENjA: ZA ŽENE ŽELjNE SLAVE 

 

Ovaj prsten je idealan za žene koje vole biti primijećene i koje se ne stide da pokažu svoj uspjeh, pa je zato savršen za otvorene, trendi i fokusirane žene koje znaju šta žele i uvijek su u pokretu.

 

Savršen je za glamurozne, sofisticirane, ambiciozne žene, koje su željne pažnje svojih partnera, za žene koje su gladne uspjeha, sposobne za multitasking u svakom trenutku.

zenablic.rs

Komentari

komentara