Ljubav i veze

Ispeci pa reci – 5 pitanja koje žene ne žele čuti

Napisao admin

Draga, doneseš mi pivu? Sasvim dobro pitanje. Di mi je piva? Ne baš dobro pitanje • Veš nije opran, što si radila cijeli dan?


Muškarac i žena (foto: cure.ba)

Šutnja je zlato, pogotovo ako je riječ o glupim pitanjima. Ovo su stvari koje niti jedna žene ne želi čuti, a kamo li odgovoriti na njih.

Kad ti je termin?
 
Uobičajeno pitanje ako ga postavite budućoj majci, ali i potencijalna katastrofa ako je riječ o curi koja se samo dobro najela. Žene su jako osjetljive na ovo pitanje, pa je bolje pričekati s njim dok niste sasvim sigurni da je stvarno trudna.
 
Jel trebaš dobit mengu?
 
Opet, sasvim opravdano pitanje ako ga postavi ginekolog, ali ako je postavljeno da ti ukaže na činjenicu da djeluješ živčano, nikada neće proći dobro. Ako je žena stvarno u PMS-u, biti će još gore, a ako nije, tek će se tad naživcirati.
 
Di mi je piva?
 
Draga, doneseš mi pivu? Sasvim dobro pitanje. Di mi je piva? Ne baš dobro pitanje. Niti jedna žena ne želi da ju njen dečko tretira kao osobnu konobaricu, osim ako je riječ o seksi igrici, naravno.
 
Veš nije opran, što si radila cijeli dan?
 
Postoje muškarci koji jednostavno ne shvaćaju život. Samo zato što postoji jedna stvar koju žena nije napravila, ne znači da je cijeli dan ležala i gledala u strop. A i da je, sigurni smo da za to ima razlog. Veš nije ženski posao, to je posao za oboje.
 
Kaj si ti neka feministica?
 
Česta reakcija muškarca koji upozna ženu sa stavom. Voliš svoj posao? Feministica. Misliš da je u kuhinji mjesto i ženi i muškarcu? Feministica. U svakom slučaju, glupo pitanje ako njime planirate uvrijediti ženu, jer činite upravo suprotno.

index.hr

Komentari

komentara