Ljubav i veze

Ana Sević i njen dečko mjerkaju skupe kuće u elitnom dijelu Beograda

Napisao H. H.

Ana Sević i njen izabranik Daniel Nedeljković, prema pisanju srbijanskih medija, kupuju luksuznu kuću u kojoj će zajedno živjeti.

Ana i Daniel razgledaju skupe kuće u elitnom dijelu Beograda, na Senjaku, a za sada, kako se navodi, posebno im se dopada jedna od 700.000 eura, piše Exprestabloid

– Daniel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom dijelu Beograda. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 eura iako ona vrijedi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciji. Potrebna je restauracija cijele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Daniel je vodio arhitekte kao i podizvođače radova da pogledaju, a njihova je procjena da u kuću treba da se uloži još minimum 300-400 hiljada eura, ne računajući namještaj i sve ono što dolazi na kraju – rekao je izvor.

Navodno, budući da je Daniel u posljednjih nekoliko nedjelja sam pregovarao, nedavno je odveo i svoju djevojku u obilazak ove, ali i drugih vila po Senjaku, kako bi pronašli onu pravu prije nego što i definitivno potpišu ugovor.

Komentari

komentara