Ljubav i veze

Georgina iskrena: Radila sam kao čistačica, evo kako sam upoznala Ronalda

Napisao H. H.

Ronaldo i Georgina su mjesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, rodila se njihova kćerkica Alana Martina

Prošlo je vrijeme kada se na Georginu Rodriguez (25) gledalo samo kao na djevojku Cristiana Ronalda. Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali s Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina je krenula krčiti put ka uspjehu.

Njen je dragi odmah po dolasku u Juventus osvojio srca navijača, a Georgina je uspjela kupiti Italijanke. Sa 10 miliona pratilaca na Instagramu jedna je od kraljica Serije A, a nedavno je i sama potpisala unosan ugovor i predstavljena je kao zaštitno lice poznatog brenda donjeg veša i kupaćih kostima. Danas njen život izgleda kao san, ali put do uspjeha nije bio jednostavan. Za sve što ima, Georgina se izborila sama.

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a rano se sa prodicom preselila u španski gradić Jaka gdje je njen otac otišao zbog fudbala. I on je bio fudbaler, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige. Nakon preseljenja radio je kao trener. Georgina je s četiri godine otkrila prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

– Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Jednostavno, osjećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti – ispričala je Georgina koja je uložila sate, dane, mjesece i godine, iz dana u dan prolivala znoj, ali je jednoga dana donijela odluku da fokus usmjeri prema modelingu.

– Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli govoriti da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama vjerovati u to.

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da slijedi svoj san. Zbog toga je odlučila otputovati u Bristol, usavršiti engleski jezik i zaposliti se.

– Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem – priznala je.

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španiju. U Madridu je živjela sa sestrom koja je studirala, ali nije imala dovoljno novca. Ali imala je veliku želju za uspjehom i savršene tjelesne proporcije (85-62-90). Zbog toga se zaposlila kao prodavačica u Guccijevoj radnji u Madridu. Upravo to je promijenilo njen život.

Za vrijeme njene smjene u dućan je ušetao Cristiano Ronaldo, a upravo mu je ona asistirala pri kupovini. Nakon toga, Ronaldo je uvijek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati kada bi došao.

Ostalo je istorija… Ronaldo i Georgina su mjesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, rodila se njihova kćerkica Alana Martina. Par sada zajedno odgaja četvero djece (najstarijeg Ronaldovog sina Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea). Od zanosne prodavačice koja je pokušavala izgraditi karijeru u svijetu mode, postala je vjerenica jednog od najboljih igrača svijeta i majka njegove djece.

I mnogo više od toga. Uz ulogu majke je nastavila raditi i na karijeri, a procjenjuje se da samo od objava na Instagramu zaradi i četiri miliona eura godišnje. Velika je zaljubljenica u modu nosi poznate modne brendove, ali se ne stidi da prizna:

– Kada ih nisam mogla priuštiti, kupovala sam u Zari.

Iako je moderna modna ikona, često se susretne s kritikama na račun stila odijevanja. Tako je bilo i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji kada se u Moskvi fotografisala u trenerici i kratkom topu.

– Ako ću čitav dan biti u gradu, neću krenuti u visokim potpeticama. Da se žene prestanu međusobno kritikovati, svijet bi bio bolji – odgovorila je spremno lijepa crnka koja se ne ustručava da otvoreno govori o odnosu sa Portugalcem.

– Rođenje kćerkice nas je zbližilo. Srećniji smo nego ikada. Kada smo se vratili iz bolnice, organizovao je večeru iznenađenja sa našim najmilijima, osjećala sam se kao najsrećnija žena na svijetu. Pronašla sam ljubav. Dopunjujemo se, imamo divan odnos i kada je on pokraj mene, ništa mi više ne treba – pričala je poslije rođenja kćerkice.

Komentari

komentara