Ljubav i veze

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019.: Lav shvata da je zaljubljen, Strijelac stavlja tačku na staru priču, Djevica ulijeće u kombinaciju

Napisao A. K.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2019: Nema šta, biće prilično interesantno većini horoskopskih znakova na emotivnom planu u prvoj polovini aprila 2019. godine.

OVAN

Svojom potrebom da budete određeni i na zemlji ovih dana biste mogli da povrijedite voljenu osobu. Imajte mjere, pa ćete biti sretni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte sa prijateljima koji su inspirativni, piše “Ehoroskop“.

BIK
Dosta vam je priče, želite da pređete na djela. Ali to neće ići ni brzo, ni glatko. Prvo treba da se dobro upoznate sa predmetom svog interesovanja. Do osobe koju volite pokušat ćete da dođete uz pomoć kulinarskih delikatesa. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.

BLIZANCI
Vaše riječi biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego prije. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspijevati da odražavate solidno postojeće stanje u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

RAK
Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav je. Zauzet ćete filozofski stav i na taj način pokrit ćete sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

LAV
Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenut će otvorenije u tom pravcu. Pri tom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoljeće iskušenju nametanja svoje volje.

DJEVICA
Neki će uletjeti u površnu vezicu zbog se*sa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

VAGA

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi mogli da se zateknu u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojavit će se na nivou komunikacije. Zato bolje šutite i jednostavno pokažite ljubav.

ŠKORPIJA
Više nećete očekivati bajku, ali osnovni nivo civilizovanog ophođenja nešto je što bi bilo pošteno za obe strane. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno, da li zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.

STRIJELAC
Zaključit ćete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa vašom porodicom. Vaša veza razvijat će se potom dobro.

JARAC
Najbolje ćete se osjećati u svom svijetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznat će šta osjećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao pun pogodak.

VODOLIJA
Najbolje ćete se osjećati kod kuće. Oni u vezama povući će se s voljenom osobom u svoja četiri zida. Oni koji još traže srodnu dušu biće pomalo lijeni za izlaske, ali neće se zbog samoće osjećati loše.

RIBE
Izvjestan je vrlo prijatan provod u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami neka svakako izlaze. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način biće u pravu, jer će i oni i drugi oko njih biti otvorenih srca.

Komentari

komentara