Ljubav i veze

Na Instagramu ponosno s trudnom vjerenicom, a nikako da se razvede od Ane Sević: Gdje je zapelo?

Napisao H. H.

Sada je Lazić odlučio da progovori zašto je zakonski i dalje u braku sa Sevićevom

Darko Lazić uveliko planira vječanje sa Marinom Gagić s kojom čeka sina. Na Instagramu je objavio fotku vjerenice a njegov jedini komentar su bila srca, mnogo srca, piše “Express“.

Međutim, on još uvijek nije zakonski okončao razvod od prve supruge Ane Sević, koja je sreću našla pored novog dečka Danijela Nedeljkovića. Sada je Lazić odlučio da progovori zašto je zakonski i dalje u braku sa Sevićevom.

-Ana i ja nismo uspjeli da se dogovorimo oko starateljstva nad kćerkom. Svjestan sam da dijete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali volio bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan, rekao je Darko.

On je otkrio i šta na to kaže njegova vjerenica Marina Gagić.

-Ne reaguje nikako, jer je samo pitanje dana kada će se sve završiti. Svjesna je mjesta koje joj pripada u mom srcu.

Na pitanje koje greške iz prvog braka ne bi volio da ponovi, pjevač iskreno kaže:

-Trudiću se da ne ponovim apsolutno nijednu grešku. Ne kažem da sam bio bahat i beozabrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku sa Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram da priznam kako nisam očekivao da ću tako brzo uspjeti ponovo da se zaljubim. Marina me je osvojila dobrotom, harizmom i pitomim crnim očima. Osjećam se posebno kada me ona pogleda.

Komentari

komentara