Ljubav i veze

Najiritantniji horoskopski znak koji svima ide na živce

Napisao H. H.

Svaki horoskopski znak ima neku iritantnu osobinu zbog koje mu svi zameraju. Jedan znak specifičan je po tom pitanju i skoro pa nema osobe koja neće komentarisati da “nikada nije srela komplikovaniju osobu”.

Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu “najiritantnijeg”? To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu- nadmašila sve njih, piše “Dnevnik“.

Device vole mnogo da analiziraju, nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao “picajzle” koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im uradite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenljive, čak i kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dozvoliti da njihovi problemi negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne.

Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da im pomognu. Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i baš zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

Komentari

komentara