Ljubav i veze

Zimski ljubavni horoskop: Saznajte šta vas čeka na emotivnom planu do marta 2019. godine

Napisao H. H.

Počela je zima, a sa njom i praznična euforija, koja nas je sve uhvatila, htjeli mi to ili ne. Godina je pri kraju, sumiraju se utisci i prave se planovi, i svi želimo te velike promjene, o kojima svi pričaju. Kako zima donosi i želju da se smirimo i ušuškamo kraj nekog, sada je pravo vrijeme da vidimo šta nas to čeka na ljubavnom planu.

U nastavku saznajte šta su to zvijezde pripremile za vas horoskopski znak, za predstojeću zimu, piše “Mogu ja to sama“.

OVAN
Pripadnike ovog znaka tokom zime očekuju prijatni momenti, izlasci i flert. Ukoliko se u vašem okruženju nalazi osoba, koja uporno pokušava da vam se približi, dajte joj šansu. Iako ne očekivano, ovo može biti pun pogodak, i shvatićete da ste dobro postupili. Ono što je važno jeste da budete otvoreni, i spremni da u život pustite nove osobe. Posebno, ukoliko su u pitanju osobe koje su mlađe od vas. Samo oni najstrpljiviji će uspjeti da vam se približe, i to će biti pravi izbor. Zauzeti Ovnovi će imati dosta izazovan period, kada će sa jedne strane biti pritisnuti partnerovom ljubomorom i posesivnošću, ali i sto tako sa druge strane, željom da uđu u nedozvoljene odnose. Afere, pa čak i samo flert, nisu vam pametna ideja u ovom momentu, jer ne samo da pojačavaju partnerovu ljubomoru i tenziju među vama, već je i pitanje, da li je to sve zaista vrijedno svega. Dobro razmislite šta rizikujete i da li ste spremni to da izgubite.

BIK
Period koji je pred Bikovima, biće vrlo zanimljivi posve izazovan. Tokom zime, slobodni pripadnici ovog znaka, imaće priliku da upoznaju mnoge zanimljive osobe, pa u jednom momentu neće znati na koju bi stranu. U tom slučaju, važno je da se opustite i poslušate intuiciju, koja će vam reći šta je to najbolje za vas. Posebno obratite pažnju na posao, jer baš tamo postoji jedna osoba, kojoj se dopadate, ali koja je vrlo suzdržana, pa ako to ne primijetite, možete propustite priliku. Zauzeti Bikovi će imali neke ljubomorne scene, koje će podstaknuti tenziju u odnosu sa partnerom. Ipak, zapitajte se da li je ta ljubomora partnera opravdana, i da li ste je vi izazvali. Da li vaša voljena osoba ima razloga da se tako osjeća, i šta možete da učinite povodom toga. Svakako se fokusirajte na partnera, i vaš odnos, a manje na okolinu i osobe koje vas trenutno privlače.

BLIZANCI
Slobodnim Blizancima tokom zime sledi period zaljubljivanja. Konačno neke stvari počinju da se mijenjaju, i pokreću, čime ćete biti vrlo zadovoljni. Slobodni Blizanci mogu vrlo lako da preko prijatelja, upoznaju zanimljivu osobu, koja će vrlo brzo osvojiti sve njihove simpatije. Spremni ste na neku ozbiljnu vezu, i željni da se pored nekog smirite, pa ćete biti vrlo motivisani da ovu osobu osvojite u potpunosti. Pripazite samo, da to ne bude neka osoba koja je već zauzeta, jer takva priča nema sretan kraj. Na to isto treba da obrate pažnju i zauzeti Blizanci, jer afera može poremetiti odnos sa partnerom u potpunosti. Neki od zauzetih Blizanaca, poželjeće da svoju vezu podignu na jedan viši nivo, pa mnoge očekuje ulazak u brak. Svakako, svoju želju ne krijete, pa ćete vrlo jasno dati partneru do znanja da želite ozbiljnu stvar. Samo otvoreno i hrabro.

RAK
Rakovi koji su u vezi ili braku, pred sobom će imati period kada će se brojni problemi i nerješena pitanja, koja dugo stoje pod tepihom, sada konačno razriješiti. Nije lako da priznate sebi neke stvari, ali to se kad tad mora riješiti, pa je sada idealan momenat. Može doći do toga da se neke veze raskinu, ali i ako se to desi, trebalo bi da budete smireni, i shvatite da je to najbolje za vas. Veze koje imaju budućnost, nakon ovakvih razgovora, biće još jače i stabilnije, pa je i za vas ovaj korak od koristi. U svakom slučaju, imajte na umu da se nedostatak strasti u vezi neće riješiti aferama i ljubavnim izletima. Slobodni Rakovi će imati zanimljiv period, puno poznanstava i zabave. U ovom periodu ćete zračiti i biti veoma privlačni suprotnom polu, što će vam donijeti brojne udvarače. Da li ćete se samo zabavljati, ili se suzdržavati dok ne upoznate pravu osobu, na vama je. Svakako, uživajte.

LAV
Izazovna zima je pred pripadnicima ovog znaka koji su u vezi. Nezadovoljstvo vezom i partnerom, ispoljiće se vrlo očigledno, a na vama je da smirite strasti i svemu pristupite racionalno. Nema potrebe za svađama, i raspravama, niti tjeranjem inata. Razmislite o tome šta vam smeta tačno kod partnera, šta možete da učinite povodom toga, šta je dobro i šta treba da cijenite. Stavite sve na vagu, jer nakon bilo koje odluke, koju donesete povodom toga, više ništa značajno nećete moći da promijenite. Slobodni Lavovi će uživati u slobodnim vezama, flertu, zabavi, i neće željeti da se smiruju. Iskoristite ovaj period i uživajte, sada ste zabavni, opušteni i veoma privlačni drugima, što je samo odraz vašeg stanja, koje je i više nego sjajno u ovom periodu.

DJEVICA
Djevice koje su u vezi ili braku, imaju pred sobom dobar period, kada će moći da rade na svom odnosu sa partnerom, i da ga podignu na jedan viši nivo. Ukoliko su vas do sada mučile neke stvari, sada je momenat da se opustite i prepustite partneru. Iako vam se možda u nekim momentima čini da imate različita mišljenja i stremljenja, ipak se negdje nalazite, i idete ka zajedničkom cilju. Cijenite to, i dajte sve od sebe da pokažete da cijenite sve što on čini. Slobodne Djevice će imati priliku da ostvare neku ozbiljnu vezu, samo je pitanje koga ćete odabrati. To može biti preko posla, na kome postoji osoba kojoj se baš dopadate, i koja bi jako voljela da vam se približi. Neke od Djevica će upoznati zanimljive osobe preko prijatelja. Svakako, uzbudljiv period je pred vama, pa ga pametno iskoristite.

VAGA
Zauzete Vage imat će pomalo napornu zimu pred sobom, kada je u pitanju partnerski odnos. Očigledno je da vam ne ide, ali bez nekog pretjeranog razloga. Prosto, komunikacija vam nije na zavidnom nivou, i postoji dosta nerazumijevanja sa obje strane. Malo vam fali da započnete svađu, a i vašoj voljenoj osobi ne manjka nervoze. Probajte da smirite strasti i sačekate da prođe ovaj period, kada ćete mnogo lakše da rješavate goruća pitanja. Nekada postoje momenti kada se treba suzdržati, a to je upravo ovaj. Slobodne Vage iako žele voljenu osobu kraj sebe, i žele da ostvare neki ozbiljniji odnos, to im neće poći za rukom. Ne treba očajavati, već iskoristiti slobodno vrijeme za uživanje i rad na sebi. I onda, kada budete na miru sa sobom, zadovoljni i puni ljubavi prema sebi, tada će i naići ta zanimljiva osoba. Kako kažu, baš kada se ne budete nadali.

ŠKORPIJA
Pripadnike ovog znaka koji su u vezi, čekaju lijepi momenti sa partnerom, tokom kojih ćete se još više zaljubiti u voljenu osobu. Sada više nego ikada, vidite sve njegove prave kvalitete, i cijenite ih, pa je tako period idealan za jačanje vašeg odnosa. Sada je pravo vrijeme da što više vremena provedete sa njim, da izlazite, družite se sa prijateljima, možda čak i otputujete negde zajedno. Neki od Vas će ući i u brak, a neki u zajednička finansijska ulaganja. U svakom slučaju, sada je akcenat na partnerstvu. Slobodne osobe će upoznati osobu koja će ih vrlo jako privući, što može da bude zanimljivo, samo što morate da obratite pažnju, da ne pretjerate sa svime time. To može da bude odbojno za tu osobu, pa ne prenagljujte, već lagano krenite sa tom pričom, kako bi mu pokazali sve dobre strane koje imate, a kojih ima dosta.

STRIJELAC
Strijelčevi tokom zime dolaze u fazu, kada će im sve kod partnera smetati. Zapitaćete se otkud to, kada ste do nedavno bili vrlo skladni. Da li sada na stvari gledate realnije, da li vas je prošla zaljubljenost, ili ste se prosto ohladili, pitanje je, ali svakako će period biti turbulentan. Pripazite da ne prenaglite i ne donesete odluke, koje vas kasnije mogu koštati. Slobodni Strijelčevi će konačno doći u fazu, kada će znati šta žele, i neće to kriti. I baš u tom momentu, upoznat ćete osobu koja je baš po vašim mjerilima. Ono što je sada važno, je da se toga i držite, i ne pokušavate da uvidite šta vam to smeta kod te osobe, jer ćete time samo pokušavati da pobjegnete. Budite otvoreni i pustite da vam se dese lijepe stvari, konačno.

JARAC
Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, imat će poprilično mirnu zimu pred sobom, kada je partner u pitanju. Svjesni ste da neke stvari među vama nisu idealne, i da ima dosta toga na čemu može da se radi, ali svakako sada nemate snagu da to rješavate. Period koji je za vama vas je dosta iscrpio, pa vam je sada potreban samo mir, tako da ćete preko mnogih stvari preći ćutke. Samo je važno da ne odete previše u krajnost, i ne dozvolite sebi da vas ravnodušnost dovede do toga da prelazite preko mnogih stvari. Slobodni Jarčevi će imati buran period, kada će vam energija biti poprilično dobra, i kada ćete imati zanimljiva poznanstva. U jednom momentu se može ukazati prilika da se pomirite sa bivšim partnerom, i to može a ne mora biti dobra odluka. Svakako, dobro razmislite šta želite i šta vam je potrebno, pa ako se ta veza uklapa u sve to, samo naprijed.

VODOLIJA
Period trzavica, nervoze, nezadovoljstva je pred vama. Momenti kada ćete se zapitati zbog čega ste sa osobom, sa kojom ste, i koliko ste zaista zadovoljni. Nezadovoljstvo koje ćete osjetiti može biti, a i ne mora, u vezi sa partnerom. Probajte da trezveno sagledate stvari, i shvatite da li je to samo do vas, i na čemu morate da poradite. Tek tada se neće desiti da izgubite partnera bez nekog razloga, a sve što budete učinili u ovom periodu, teško da kasnije možete povući. Slobodne Vodolije se pomalo ustručavaju od ulaska u novu vezu. Da li zaista ne želite, ili se samo plašite ponovnog razočarenja? U svakom slučaju, naučili ste da volite i poštujete sebe, i ne dozvoljavate da vam bilo ko remeti mir. To je dobro, jer ćete na taj način konačno izbjeći sve nepotrebne odnose, koje vam crpe energiju i kradu vrijeme. A prava osoba će doći, u to budite sigurni.

RIBE
Ribe koje su u vezi ili braku, imaće lijep period pred sobom. Mir i zadovoljstvo vašom vezom, prenijet ćete i na partnera, pa možete imati vrlo romantičnu i zanimljivu zimu. Period povjerenja, otvaranja i iskrenosti treba da iskoristite, kako bi ojačali vaš odnos, i počeli da sve više cjenite ono što imate. Ne obraćajte pažnju na sitne čarke koje možete povremeno imati, imaju ih svi, a ukoliko se i pojavi neko ozbiljno pitanje, riješite ga otvoreno i iskreno. Najvažnija je dobra komunikacija. Slobodni pripadnici ovog znaka, imaju prilike za zanimljive susrete. Ne sabotirajte sami sebe, i ne dozvolite strahu da vas blokira, i ne odbijajte ljude oko sebe. Možda ste u prošlosti bili povrijeđeni, ali to nije razlog da ne nastavljate sa svojim ljubavnim životom. Mnoge lijepe stvari vas čekaju, samo ako budete spremni i otvoreni za njih.

Komentari

komentara