Ljubav i veze

Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra

Napisao H. H.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra…

Ovan

Više ni ne očekujete bajku, ali osnova razina kulturnog ophođenja nešto što bez čega ne možete. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno – zbog istine ili zbog brige oko toga što će drugi reći. Razmislite o tome, piše “Cicimici“.

Bik

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte biti tiši i manje zahtjevni.

Blizanci

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojavit će se na razini komunikacije. Stoga šutite i jednostavno pokažite ljubav.

Rak

Bit će vam dobro, ako važete svaku svoju riječ i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti sretniji.

Lav

Vaši ideali u ljubavi bit će postavljeni visoko, ali vi ste ih spremni slijediti, bez obzira kamo vas oni doveli. Ipak, to neće donijeti rješenje vaših ljubavnih jednadžbi. Pokušajte sve prihvatiti s mirom.

Djevica

Pred vama su dani koji će vas vjerojatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osjetiti frustraciju. Bit ćete osjetljiviji znatno više nego inače, a kad se tome doda i osjećaj usamljenosti, tuge su tu. Izađite.

Vaga

Opet ste jednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete dijeliti sve i to na ravnopravan način. Vaša emotivnost će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti.

Škorpion

Neki će pripremati zabavu povezanu s mladim osobama. Možda se radi o rođendanu. Bit će veselja. Pripremat ćete se za to malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvijezda. Oni koji su sami nadat će se ljubavi.

Strijelac

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bit ćete tihi i diskretni. Potom će uslijediti i ono pravo prihvaćanje od druge strane, pa ćete shvatiti što zapravo znači voljeti. Bit će to korak prema naprijed.

Jarac

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u osobnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razriješiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

Vodenjak

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna cjelina koju svatko može poželjeti. Stoga tome ne treba previše riječi. Uživajte.

Ribe

Vaša mašta bit će toliko jaka, da iz nje možete izvući rješenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovaj put neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. No ako ste u paru, neće ni to biti loše.

Komentari

komentara