Ljubav i veze

Uzbudljiv kraj novembra 2018: Venera i Uran donose strastvene ljubavi!

Napisao A. K.

Spremite se za nova iskustva koja dolaze kroz komunikaciju, putovanja, posao, kroz druge ljude, za neke i kroz ljubav…

Venera u Vagi pravi aspekt sa Uranom koji dovodi do naglih i nepredvidljivih promena na polju ljubavi.

Divno vreme da kažete šta mislite, promenite ono što ne funkcioniše, upoznate nove ljude s kojima možete da podelite svoja interesovanja i koji vam mogu pomoći u ostvarenju planova, piše astrolog Julijana Oremović.

Ali da ne bude sve tako jednostavno, uticaj senzibilnog Marsa u Ribama može kvariti tu Strelčevsku idilu, stvarajući dosta pometnje u razumevanju onoga što se događa, kao i u samom delovanju, odnosno aktivnostima koje preduzimamo. Mars u Ribama je idealističan, romantičan, nedostaje mu organizovanosti i praktičnosti, pa se dosta stvari odvija u pomalo haotičnom i nepredvidivom tonu. Može biti pometnje, dogovora koji se naglo događaju ili odlažu, kojima ne možemo da predvidimo ishod. Može doći i do nesporazuma, preterivanja, pa i optužbi i prebacivanja. Neko napada, neko se brani. Reči mogu i da zabole. Ali u svakom slučaju ovo su dobri dani za nove uvide, shvatanje šta želimo da ostvarimo u neposrednoj budućnosti. Dobro je biti strpljiv i ne žuriti s odlukama. Skupite sve potrebne informacije kako biste smanjili mogućnost propusta.

Do 6. decembra 2018. biće izuzetno burno za ovu grupu horoskopskih znakova.
Sunce, retrogradni Merkur i Jupiter su skupljeni jedni pored drugoga u znaku Strelca i otvaraju mogućnost za nova iskustva koja dolaze kroz komunikaciju, putovanja, posao, kroz druge ljude, za neke i kroz ljubav.

Mesec u Lavu divno se spaja sa svim onim planetama u Strelcu što može obogatiti naš osećajni i ljubavni život. Možemo uživati u komunikaciji i druženju s jednom osobom ili doživeti nešto prijatno.

Venera je pak na zadnjim stupnjevima Vage i ulazi u aspekt s Uranom što u idućim danima može dovesti do naglih i nepredvidivih promjena na polju ljubavi i odnosa. Prekoračujemo neke granice, slobodni smo da učinimo nešto što nam je pre bilo nezamislivo. Neki odnosi bi mogli biti na iskušenju, odnosno upitna je njihova održivost, naročito ako su duže vremena opterećeni problemima. Za neke ovaj aspekt može označiti iskorak u slobodu i odmak od svega što ih ograničava i sputava.

Izvor: astrosudbina.com

Komentari

komentara