Ljubav i veze

Slatke tajne – Koje to sitne grijehe žene često čine?

Napisao admin

Žene sređuju svoje fotografije prije nego što ih objave na internetu, lažu o cijeni odjeće koju su kupile, a mnoge na računaru drže fotografiju zgodne zvijezde radije nego sliku svog dečka ili muža.


žena (foto:cure.ba)

Nova anketa je otkrila da se jedna od pet žena upušta u dnevnu dozu vragolija kako bi sebi malo popravila dan. Jedan od najslađih oblika “lošeg” ponašanja je lažni izgovor da zbog bolesti ne mogu taj dan da dođu na posao

Nekima se potajno sviđa otac njihovog partnera, a druge priznaju da u svom računaru imaju fotografiju zgodne zvijezde, a ne dečka ili muža. 15 posto od 2.000 ispitanih žena takođe je priznalo da dotjeruju svoje fotografije prije nego što ih objave onlajn da bi sakrile sve nepravilnosti. 

17 posto žena laže koliko su potrošile na novu odjeću ili torbu, a mnoge se prave da su to dobile na poklon. Istraživanje ovih malih slatkih grijeha naručila je kompanija Cadbury, u čijem oglasu za novi proizvod Crispello djevojka otkriva da mašta o ocu svog dečka. Anketa otkriva da gotovo 10 posto žena priznaje tu tajnu.

Gotovo svaka četvrta žena otkrila je da koketira ne bi li dobila popust, a treptaće očima i konobaru u kafiću i prodavcu automobila ne bi li dobila bolju uslugu. 

Samo 18 posto žena kazalo je da nikad nisu napravile neku vragoliju, ali istraživanja su utvrdila da ti mali nestašluci smanjuju stres i daju osjećaj da su zdravije, srećnije i mlađe. 

Anketa je pokazala da 59 posto onih koji prave nestašluke čine to kako bi se oslobodili stresa, dok ih 38 posto kaže da moraju da budu malo nevaljale da bi se lakše nosile s ekonomskom krizom, piše T portal.

tportal.hr

Komentari

komentara