Ljubav i veze

Proljeće buja i ljubav je u vazduhu – Šest savjeta kako da se zaljubi u vas

Napisao admin

Proljeće buja i ljubav je u vazduhu – evo nekih fantastičnih savjeta kako da se muškarac zaljubi u vas!
Ponekad je problematično pronaći i osvojiti tog muškarca koga želite. Ovih šest savjeta će vam pomoći da se dečko zaljubi u vas. Sve je vezano za to da imate samopouzdanja i da se stvarno istaknete.


par (foto:cure.ba)

1. Budite ono što jeste 

Ako se pretvarate nije bitno da li će se dečko zaljubiti, jer se ionako neće zaljubiti u pravu vas. Na kraju krajeva ni vi ne bi voljeli da budete sa nekim ko se pretvara. 

2. Unaprijedite svoj izgled 

To ne znači da treba da gladujete, kupujete gomilu odjeće i slično, već samo da pokušavate da izgledate najbolje što možete. To znači sladak autfit koji naglašava vaše najbolje karakteristike, očešljana i fiksirana kosa, malo šminke, bijeli osmijeh i malo parfema. To treba da uradite zbog sebe i zbog svog samopouzdanja. 

3. Slušajte 

Momci obožavaju da pričaju o sebi, pa im je djevojka koja ih aktivno sluša šarmantna. Razgovarajte o sebi, trenutnim temama itd. oko 20 procenata vremena, a pustite njega da ima kontrolu nad razgovorom 80 posto vremena. 

4. Smijte se mnogo 

Smisao za humor je jako važan kada želite da privučete muškarca. Smijanje na njegove šale, a čak i ako umijete da primite šalu na svoj račun, može da učini da on osjeti kao da vas zna oduvijek. 

5. Pravi stav 

Trudite se da uvijek gledate na svjetliju stranu života i budete veseli kada pokušavate da osvojite muškarca svog života. Momci vole vedre djevojke, a osmijeh privlači mnogo više pogleda. 

6. Budite slatki 

Momke privlače djevojke koje su slatke i ne tračare, tako da zadržite ružne komentare za sebe kada ste u blizini novog momka, ili ih bar svedite na minimum.

S media

Komentari

komentara