Ljubav i veze

Astrologija otkriva: Ova 3 horoskopska znaka su najlošiji muževi!

Napisao A. K.

Da li postoje muškarci koji jednostavno nisu stvoreni za brak? Ako je verovati horoskopu, nažalost – postoje!

Ponekad mane prevladaju nad vrlinama – posebno kod ova tri znaka Zodijaka i njihovih „bračnih predispozicija“. Muškarci rođeni u ova tri horoskopa znaka definitivno nisu rođeni pod zvezdom srećnog braka…

Devica

Muškarci rođeni u znaku Device su ljubomorni i nesigurni – a to mogu jako dobro da sakriju na početku veze. Tek kad prođe neko „slatko“ vreme, onda pokažu svoju pravu stranu i mogu biti veliki manipulatori i bolesni kontrol-frikovi.

Bik

Bikovi će se uvek radije odlučiti za svoju karijeru umesto za stabilnu vezu i decu. To objašnjava zašto uveče radije ostanu u kancelariji – pre nego da provedu s najdražom osobom prijatno veče pred televizorom ili je odvedu na večeru u restoran. Premda muškarci rođeni u znaku bika često svoje voljene obasipaju skupim poklonima i komplimentima, ženi svog života nikad neće pokloniti dovoljno – za njih toliko dragocenog – vremena.

Riba

Nažalost, Ribe često same sebe katapultiraju u zatrovanu vezu. Muškarci rođeni u znaku Ribe su puni razumevanja i jako su osećajni – zato bi trebali da budu omiljeni partneri. Nažalost, skoro uvek privuku pogrešnu osobu koja ne zna da ceni njihove kvalitete. Lakoverni kakvi jesu, krivicu traže kod sebe – i zbog toga su prokleto nesigurni.

Izvor: miss7

Komentari

komentara