Ljubav i veze

Opasna zona – 10 tipova muškaraca s kojima ne treba ulaziti u brak

Napisao admin

Postoje li muškarci kojih biste se trebali kloniti pod svaku cijenu jer će se veza i potencijalni brak pokazati kao najgora frustracija? Ima ih, a svaka žena je barem jednom u životu upoznala jednog od takvih primjeraka. Proučite kojih 10 vrsta muškaraca ne biste trebali puštati preblizu u svoj život.


Muškarac (foto: cure.ba)

Jeste li se ikad pitali postoje li muškarci s kojima nikako i ni pod kojim uvjetima ne biste trebali ući u brak? Niste sami – mnoge žene o tome razmišljaju cijelo vrijeme i ispravno zaključuju kako postoje određene vrste muškaraca koje biste jednostavno trebali izbjegavati. Kad biste igrali na koeficijente, izgledi bi vam pokazali da određene vrste muškaraca s vama neće sklopiti nikakav sporazum, piše Huffington Post.

1. Onaj koji još uvijek misli na svoju bivšu. Svaka od nas je bila s ovim tipom. Govorio bi kako je s njom gotovo, ali bi na svakom koraku pričao o njoj i s njom vas uspoređivao. Molim vas, on ju još nije prebolio, a dok nju ne prekriži, neće s vama moći u brak.

2. Onaj koji sada nije spreman za vezu. Ovo je muškarac koji će rado hodati s vama, ali kad dođe preblizu ili zaključi da nije zainteresiran za vas, iskoristit će priliku i reći kako sada nije spreman. Jedno pitanje o tom muškarcu glasi: je li doista nije spreman ili je to samo zgodan izgovor da prekine s vama?

3. Onaj koji čeka bolju priliku. Znate tog tipa: onaj koji vas voli, ali se uvijek pita postoji li u svemiru još bolja verzija vas. Iskreno, ne biste dugo trebali biti s muškarcem koji nikada neće pomisliti da ste dovoljno dobri da se za njega udate.

4. Onaj koji izlazi s djevojkama 15 godina mlađim od sebe. To je frajer koji ima 47 godina i uspješan je u svom poslu, ali svi su se njegovi prijatelji već poženili pa se on mora družiti i izlaziti u klubove s 25-godišnjacima. Vani je do tri ujutro, čeka koju će curu pokupiti i kada zgrabi neki pupoljak od 26 godina uvjerit će se da je to zato jer je on jako poželjan frajer, a ne njegov automobil.

5. Onaj koji još se uvijek pokušava pronaći u karijeri. Ako ima oko 40-ak godina i još ne zna što će sa svojom karijerom, vjerujte nam, ne kani vas ženiti. Muškarci moraju biti ostvareni u svojim karijerama ili barem znati u kojem su smjeru profesionalno krenuli prije nego što su sposobni smiriti se u braku.

6. Onaj koji ima 50-ak godina i još nikad nije bio oženjen. Ovaj tip vreba posvuda. Ako ima više od 50 godina i nikad nije bio u braku, onda nam morate vjerovati da on nikada neće biti spreman. Kada ga pitate zašto je još uvijek slobodan, reći će vam da još nije upoznao onu pravu. Tada se morate zapitati kako će, ako nije našao ništa posebno u stotinama žena prije vas, pronaći nešto posebno u vama. Vjerojatno neće ništa tražiti niti pronaći.

7. Onaj koji ne vjeruje u monogamiju.
Ovaj čovjek misli da je vrlo progresivan u svojim stavovima, ali kod većine takvih muškaraca riječ je samo o tome da su pronašli dobar izgovor za prijevaru. Želite li zaista biti s muškarcem koji vam unaprijed kaže da neće biti vjeran?

8. Tip koji obožava samog sebe. Govori o sebi 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Dovoljno će vam u životu biti teško nositi se sa samom sobom, pa razmislite želite li ući u brak s osobom koja je toliko samoživa da nikada neće ni primijetiti vaše želje i potrebe.

9. Onaj koji govori da mu je jedino stalo do njegove djece. Ovaj je tip jako problematičan. Kada ga upoznate, divit ćete mu se koliko je posvećen svojoj djeci i pomislit ćete da biste htjeli biti u braku s muškarcem koji je toliko odgovoran. Međutim, najčešće ćete vrlo brzo shvatiti da on nije osigurao nikakav prostor za vas, jer samo misli o djeci. Ako odlučite biti s muškarcem koji ima djecu, on treba pronaći mjesto za vas, barem u nekim situacijama.

10. Onaj kojemu žene s kojima je bio nisu ništa značile. Ovaj muškarac je samo zamaskirao svoj strah od vezivanja. Zašto je uopće bio u vezi sa ženama koje mu ništa nisu značile i kako ćete mu vi odjednom značiti bilo što? Razmislite malo.

tportal

Komentari

komentara