Ljubav i veze

Obratite pažnju – Dekodirajte njegov govor tijela

Napisao admin

Navodno 90 posto ljudi ne kažu otvoreno svoje namjere, nego se one mogu iščitati iz boje glasa, ponašanja, pokreta… To ne znači da ono što neko izgovori nije važno, ali ponekad može biti u potpunosti oprečno onome što misli, zato obratite pažnju i na njegovo tijelo koje vam može štošta otkriti.


Muškarac i žena (foto: cure.ba)

Na prvi pogled

Pri shvaćanju muških signala treba znati da su frajeri jako očiti u svojim namjerama. Ako ga vidite prvi put, a on pazi na svoje držanje, smije vam se, podiže obrve, gleda i okreće se prema vama, to su sigurni znaci da mu se sviđate. P. S. Samo se uvjerite da sve to nije namijenjeno nekoj djevojci koja stoji direktno iza vas.

Flertuje li on to?

Shvatite da muškarci koji nisu za vas zainteresirani ne gledaju u oči, ne slušaju priče i ne dodiruju vas. Ako je stvarno uključen u razgovor, nikada ne skreće pogled, ponekad vas dodirne po ruci i pri tome je potpuno opušten – da on flertuje i jako mu se sviđate.

Jesmo li samo prijatelji?

S curama koje frajeri smatraju samo prijateljicama odnose se kao prema sestri. Ako vam nije najjasnije jeste li samo prijatelji, zapitajte se „ponaša li se ikada prema meni kao da sam mu cura”. Ako se grlite s vremena na vrijeme i ako je jako pažljiv i ponaša se kao pravi kavalir, ali pritom gleda druge žene i mijenja svoje držanje oko drugih djevojaka, ali ne i vas – samo ste prijateljica.

Prije i poslije seksa

Muškarci ne vole predigru i gledanje u oči djevojkama za koje nisu jako zapaljeni. Ako radi sve kako bi vama bilo lijepo, prati vaš ritam i gleda vas u oči, onda je jako zainteresiran, ali ako pogleda u stranu svaki put kada ga pogledate i ne želi vas dirati nakon seksa, onda mu baš i nije stalo te u budućnosti nemojte od njega očekivati previše.

Razgovor

Kada ga pitate „kamo ide naša veza”, gledajte njegov govor tijela. Ako kaže da želi razgovarati, pritom gleda u pod a ne u vas, čeljust mu je jako stinuta, ruke prekrižene u obrambenom stavu… to su jasni znaci da mu je ovaj razgovor na kraj pameti. Možda mu usta govore „da”, ali tijelo vrišti „ne”.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara