Ljubav i veze

Njen govor tijela je odaje – Niste sigurni da li joj se sviđate?

Napisao admin

Ovo su najčešće pokreti i znakovi udvaranja kojima se žene u svim krajevima svijeta služe da bi muškarcu pokazale da su dostupne. Prepoznajte njene neverbalne poruke, da biste bili sigurni da joj se sviđate.


par (foto:cure.ba)

Žene zainteresovane za muškarca koristiće neke osnovne pokrete, kao što su dodirivanje kose i zaglađivanje odjeće. Može položiti jednu ili obje ruke na bokove, okrenuti stopalo ili čitavo tijelo prema muškarcu i pojačati kontakt očima, pišu Alan i Barbara Pise u knjizi “Ljubavni govor tijela”. 

Zabacivanje glave i kose 

Zabacivanje glave i kose obično je prvi znak kojim se žena služiti kada je u blizini muškarca koji joj se sviđa. 

Milovanje cilindričnog predmeta 

Milovanje prsta, stalka čaše za vino, viseće minđuše, cigarete ili bilo kog drugog predmeta falusnog oblika, nesvjesna je naznaka onoga što se ženi možda mota po glavi. Skidanje i ponovno stavljanje prstena može da bude mentalna projekcija polnog odnosa. Ako žena uz neku od ovih ili sličnih gestova još gleda pravo u vas, daje vam znake da slobodno priđete. 

Dodirivanje sopstvenog tijela 

Žene su osjetljivije na dodir od muškarca, pa kada žena polako i senzualno dodiruje bedro, vrat ili grlo, znači da bi muškarac, ako odigra kako treba, mogao da radi isto. Te pokrete moglo bi da prati i polako prebacivanje noge preko noge. 

Usmjeravanje koljena i poigravanje cipelom 

Jedna noga je prekrštena preko druge i okrenuta je osobi koju žena smatra najzanimljivijom. Poigravanje cipelom na vrhovima prstiju isto odaje utisak opuštenosti, a pomjeranje cipele duž stopala ima erotsko dejstvo. Ova kretnja unosi nemir, pa mnogi muškarci zaista ne shvataju šta im se dogodilo. 

Lice na tacni 

Ovom gestom se žene služe kad žele da privuku muškarčevu pažnju. Žena polaže jednu ruku preko druge i spušta lice na njih kao na tacni, da bi muškarac mogao da mu se divi. 

S media

Komentari

komentara