Ljubav i veze

Kako krenuti dalje? – Evo zašto vam ne ide u ljubavi

Napisao admin

Nekim ženama nikako ne ide u ljubavi. To nema veze s njihovim izgledom, ponašanjem ili nekim trećim stvarima.


Tužna žena (Foto: Cure.ba)

To je zapravo najčešće odraz njihove unutrašnje zbunjenosti, jer ni same ne znaju što zapravo žele, odnosno ne žele. Jeste li i vi sami i nikako da vam krene u ljubavi? Provjerite je li možda riječ o nekoj od spomenutih pogrešaka, piše ezadar.hr.

Razmislite još jednom o svom idealnom muškarcu

Volite zgodne i šarmantne muškarce? Imponira vam što se sve žene okreću za njim? Sviđa vam se njegova slatkorječivost? Da, to su uistinu zanimljive i privlačne kvalitete, ali teško da ćete s takvim muškarcem ostvariti stabilnu vezu kojoj stremite. Dakle, razmislite još jednom o svom idealnom muškarcu i nastojte da ta slika bude blizu realnosti kako biste mogli zaista i ostvariti normalnu vezu. U suprotnom stalno ćete birati one koji se zapravo ne žele skrasiti.

Strpljivost je vrlina

Želite da se ta prava ljubav već jednom dogodi? Ako ste u takvom stanju, onda niste ni mudri ni racionalni i skloni ste povlačenju potpuno pogrešnih poteza. Kad ste nestrpljivi, skloni ste birati muškarce koji nisu dobri za vas. Morate se smiriti i biti strpljivi. Samo kad ste smireni, možete pametno i mudro promotriti sve opcije i odlučiti što je najbolje za vas. Nemojte srljati grlom u jagode.

Vidite ljubav i tamo gdje je nema

Je li vam se dogodilo da ste upoznali muškarca i nakon sedam dana zaključili da ga volite? Postoje žene koje nakon samo nekoliko dana zaključuju da su bezglavo zaljubljene i to samo zato što je dotični muškarac napravio dvije ili tri lijepe stvari za nju. Lijepo je kad neko nešto lijepo za vas napravi, ali to nije znak da ste srodne duše i da je to ljubav. 

Ni sami ne znate što biste

Neke žene stalno kukaju da su same i da ne uspijevaju pronaći odgovarajućeg muškarca. Kad ih pitate kakvog tačno muškarca traže i kakvu vezu žele, ostaju nijeme. Zašto? Zato što zapravo ni same nikada nisu razmislile o tome, a to je prvi korak prema stabilnoj vezi – vi morate znati što želite. Ako još uvijek ne znate, sjedite i razmislite, ali pazite da budete realni.

cure.ba

Komentari

komentara