Ljubav i veze

Evo kako oni gledaju na naše tijelo – Dijelovi vašeg tijela koje on obožava

Napisao admin

Možda vam je teško da se opustite u seksu jer ste opterećeni time kako vaš partner doživljava neke dijelove vašeg tijela, ali takvim stavom i razmišljanjima samo sebi nepotrebno uskraćujete zadovoljstvo.


par (foto:cure.ba)

Sigurni smo da postoje neki dijelovi vašeg tijela koji vam se na sviđaju baš previše, ali vaš dečko ih jednostavno obožava. Evo kako oni gledaju na naše tijelo: 

Grudi 

Rijetko je koja žena baš oduševljena svojim grudima: Ili su prevelike, ili premale, neke vise, a neke idu u stranu. Muškarci uvijek bale za grudima žena na naslovnicama seksi časopisa, ali u stvarnosti im nije toliko stalo do savršenstva. Kakve god da su, njima su uvijek privlačne. 

Stomak 

Suprotno raširenom mišljenju, vašem dečku nije stalo da li imate pločice ili ne. Većina muškaraca je priznala da im je mnogo draže kada ženu mogu da uhvate za nešto, a stomak kroz koji se nazire svaki mišić im i nije najdraža opcija. 

Guza 

Velika, mala, natrćena ili skoro sasvim ravna, njima nije važno. Jasno je da će mu se sviđati Bijonse, ali ako joj niste ni blizu po oblinama, nema razloga za nezadovoljstvo. Kao i sa grudima, ako imate bar malo, njima je dovoljno. 

Noge 

Ne moraju da budu duge kao kod modela, ni savršene kao u reklami za depilaciju. Većina muškaraca je priznala da ni ne primjećuje da li je noga savršeno obrijana ili je depilacija odstajala par dana. Kada su u krevetu s nama, misli im ne idu u tom smjeru.

cure.ba

Komentari

komentara