Ljubav i veze

Stiže dan zaljubljenih – Ako planirate raskid, uradite to na vrijeme

Napisao admin

Dan zaljubljenih samo što nije došao. I dok mu se jedni nestrpljivo raduju, drugi jedva čekaju da prođe, jer se nalaze u vezi iz koje bi željeli da pobjegnu ili sa osobom koja naprosto nije ''prava'' za njih.


Ljubavni par (foto: cure.ba)

Ukoliko se poistovjećujete sa drugom grupom, nije i dalje kasno da se riješite veze koja vas guši. Imate dovoljno vremena da to učinite upravo sada, prije nego što vam na vrata zakuca dan kada će svi parovi širom svijeta proslavljati svoju zaljubljenost, piše Telegraf.rs.

Pravi trenutak

Ukoliko planirate da raskinete svoju vezu, učinite to odmah. Mnogi se slažu da je posljednji rok za raskid dvije nedjelje prije Dana zaljubljenih. Što duže odlažete, to će vašem partneru, ali i vama biti teže.

Škakljivi pokloni

Iako se ovom prazniku uvezenom sa Zapada mnogi opiru, darivanje za vrijeme Dana zaljubljenih postalo je uobičajena stvar. Ukoliko vam je osoba s kojom ste u vezi kupila poklon, utoliko ste u većem problemu, jer nećete znati kako da je odbijete. Međutim, ukoliko ste se odlučili da odložite svoj raskid nakon slavlja i baš vi budete ti koji ćete pokloniti nešto, to može proizvesti razna očekivanja od strane partnera, koji vrlo lako može da pomisli da imate dugoročne planove za vas dvoje.

Loš seks

Seks je sastavni dio svake zdrave veze i predstavlja jedan od najljepših činova kojim pokazujete svoju privrženost ka nekom. Međutim, ukoliko to radite sa osobom do koje vam više nije stalo, taj čin se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Oslobodite sebe tih stega i raskinite na vrijeme. Sve ostalo se čini kao pravo mučenje.

Gluma za Oskara

Ukoliko se odlučite da provedete Dan zaljubljenih sa parterom do kojeg vam više nije stalo, planirajte da to filmski odglumite. Ovaj datum podrazumijeva energiju koja pršti od ljubavi i romantike koju vi, bez dobre glume, nećete moći da pružite. Stoga, spasite sebe muka i razriješite stvari na vrijeme.

cure.ba

Komentari

komentara