Ljubav i veze

Djevici se ne hvali – Šta horoskop savjetuje za vaš prvi randevu

Napisao admin

Lav voli elegantna mjesta, Vodolija gužvu, Rak da je kraj vode. Ovnu pričaj o svojim vrlinama, Djevici se ne hvali, Blizanca samo pusti da priča.


randevu (foto:cure.ba)

Ovan

Krenuli ste na prvi sastanak sa Ovnom? Pazite – prvi sastanak je svima bitan, a naročito za Ovna. Pokušajte da ostavite što bolji utisak jer on sve pamti, najmanje detalje. Pričajte dobro o sebi, pokažite samopouzdanje. I sam će pokušati da se pokaže u što boljem svjetlu. Pokušajte da “imitirate” Ovna – sjedite kao on ili ona, naručite isto ili slično piće… 

Bik

Bik će Vas brzo šarmirati, vjerovatno će Vas odvesti na večeru ili neki dobar slatkiš. Udobni kafići, mjesta gdje se osjeća prijatno, Vam ne ginu na prvom sastanku sa Bikom. Ono šti Vi treba da uradite je da se dotjerate – dame da se našminkaju, imaju sređenu frizuru, prikladnu garderobu, a muškarci neki detalj (možda šal) koji će ženi Biku privući pažnju. 

Blizanci

Ukoliko ste planirali da pripadnika ovog znaka izvedete na neko glamurozno mjesto, pogriješili ste. Treba da odete tamo gdje je Blizanac predložio, gdje se on osjeća na svojoj teritoriji. Takođe, to treba da bude mjesto gdje muzika nije glasna kako da bi Blizanac mogao da radi ono što voli – da priča. Ako budete pogriješili mjesto, teško da ćete imati drugu priliku da to ispravite, zato pustite Blizanca da bira, da predloži gdje ćete ići prvi put.

Rak

Rak će vas pozvati u svoj dom ili ćete Vi ići u njegov. Tako je najbolje. Ako Vi ne želite kućne posjete odmah u startu, znajte da ćete završiti na ili kraj vode – na splavu, restoranu na obali rijeke… U svakom slučaju, budite prirodni i opušteni, jer ćete samo tako osvojiti Raka. Nemojte previše zavirivati u njegovu intimu, jer mu može to zasmetati, pošto se ne otvara lako.

Lav

Idite negdje gdje Lav može da bude u centru pažnje, gdje ima puno ljudi. Lav ne voli “zavučena” mjesta. Neka bude elegantno, udobno, sa dobrom muzikom, neka bude “po preporuci”. Kada odaberete pravo mjesto, pohvalite Lava kako izgleda, to će biti Vaš prvi poen osvojen zahvaljujući egu i narcizmu “kralja životinja”. 

Djevica

Izaberite neko mjesto sa lijepim enterijerom, ili odvedite Djevicu u prirodu. One vole travu, drveće, svjež vazduh… Budite skromni, ne previše hvalisavi, ali pazite na detalje kad se budete vidjeli sa Djevicom. Ako Vi nešto ne primijetite, ona će.

Vaga

Gdje god da odete, morate oboje biti zadovoljni. Vage vole kad su svi oko njih srećni, da je sve izbalansirano, u harmoniji. Dobro je samo dok se svi osjećaju prijatno. Kada Vaga primijeti da nešto nije u redu, ona odlazi jer ne želi da gubi vrijeme sa osobama koje ne može da usreći.

Škorpija

Svako mjesto pored vode, u što kasnijim večernjim satima, sa džez muzikom, je prava preporuka za one koji žele da izađu sa Škorpijom. Morate je zavesti, pokazati ambiciju, nikako staloženost, već otvorite dušu, naročito ako ste strastveni. Takođe, Škorpija cijeni kad je neko spreman da rizikuje.

Strijelac

Neko opušteno mjesto, veći prostor, moderniji, koji podsjeća na inostranstvo, je pravi izbor ako negdje vodite Strijelca. Pokušajte samo da isplanirate sve, da ako Vam tu dosadi odmah znate drugo, bolje mjesto. Strijelac voli da mijenja prostore, dugo zadržavanje na jednom mjestu za njega je dosadno. Voli i da se šeta, naročito kada je nekom novom gradu. Pričajte o svojim ambicijama, planovima, snovima za budućnost, to je ono na šta Strijelac pada. Vizionarstvo nikad ne gubi na cijeni.

Jarac

Izaberite neko mjesto koje je provjereno, čak i ako smatrate da nije posebno. Nemojte previše eksperimentisati. Jarčevima nije toliko bitno gdje su nego s kim su. Tokom razgovora pokažete da mislite na budućnost, kao i da ste osoba kojoj se može vjerovati. Jarac ove osobine cijeni. 

Vodolija

Morate otići na neko mjesto gdje ima puno ljudi, ali to ne mora biti kafić ili restoran. U obzir dolazi i kuglana, bilijar… Vodolije vole društvo. Zato se i Vi pokažite kao “ortak” – čak i ako od vaše veze ne bude ništa, nastavićete da se družite. Vodolijama je bitno da se dobro razumijete, da ništa nije “u rukavicama”. 

Ribe

Pronađite neko romantično mjesto sa dobrom muzikom, udobno i elegantno. Atmosfera je veoma bitna. Sastanak slobodno zakažite u kasnim večernjim satima jer Ribe vole noć. I ne očajavajte ako Vam se učini da niste primijećeni – Ribe je sigurno obratila pažnju čak i kada se ne čini da je tako. Budite opušteni.

cure.ba

Komentari

komentara