Ljubav i veze

Otkrivamo – Da li je vaša veza kvalitetna?

Napisao admin

Iako često slušamo o lošim i nefunkcionalnim vezama, nisu sve takve. Neki parovi uspiju izgraditi stabilan, kvalitetan odnos koji je zaista vrijedan divljenja. Donosimo vam nekoliko znakova koji otkrivaju da je vaša veza takva.


Par (Foto: Cure.ba)

Ne plašite se – Ako se na plašite da bi se vaša veza mogla lako raspasti, to je znak da ste potpuno sigurni u svog partnera i vaš odonos. Sretni ste u vezi, sigurni ste da tu želite da budete i ne osjećate baš nikakav strah vezan za to, to je dobar znak koji ukazuje da je vaša veza kvalitetna i stabilna.

Oboje ste iskreni – Nikada ne možete biti potpuno sigurni da li druga strana govori istinu, ali možete odlučiti da li joj želite vjerovati. Ako sve vi uvijek iskreni i otvoreno mu govorite o svemu, te vjerujete da je i on potpuno iskren prema vama, jasno je da je vaš odnos veoma kvalitetan.

Ne skrivate se – Danas nije rijetkost da su veze skrivene od javnosti i odvijaju se u nekim čudnim virtuelnim svjetovima. Ako ste vi sušta suprotnost, onda nemate razloga da se plašite za budućnost vaše veze. Ako svojoj porodici i prijateljima ponosno predstavljate svog partnera, a i on čini isto, onda ste u vezi koja ima puno potencijala.

Ravnopravni ste – U kvalitetnoj vezi partneri su ravnopravni. Ako je jedno od vas superiorno, drugo će se osjećati ugroženo, što će vremenom narušiti vaš odonos. No, ako ste ravnopravni, vaša veza će lako preživjeti i ozbiljnije probleme.

cure.ba

Komentari

komentara