Ljubav i veze

Šapućite bezobrazno – Rječnik za smjele i slobodne

Napisao admin

Samo hrabro! Učinite to tako da on ne umre od smijeha, a vi od sramote. Donosimo vam mali rječnik koji će pomoći da uzburkate strasti.


Spolni odnos (foto: cure.ba)

Vi znate da jezik požude može zvučati jako, jako seksi. No, kako to izvijesti da ispadne zavodljivo, a ne čudno i smiješno…

Većina žena koje poznajem nemaju problema sa takozvanim “dirty talk”-om, za neke seksi, “prljavi” razgovori potpuno su strani, odnosno izazivaju pravu nervozu! Šta ako odaberete pogrešne riječi i u potpunosti upropastite atmosferu? Ili se totalno osramotite?!

Čini se da muškarcima sve to prirodnije leži, kao rezultat godina i godina unutrašnjeg monologa i zabavljanja sa samim sobom, no krajnje je vrijeme i da se mi žene, uključimo u ovu zabavu, ako već nismo!

Korak 1.

Krenite nježno i polako. Šapnite mu: “Mislila sam na tebe cio dan…”, a onda mu liznite ušnu resicu. Dajte mu kompliment. Muškarcimnogo više padaju na laskanje nego žene. Pričajte mu o tome koliko vam se sviđa, koliko vas pali i što vam je sve seksi na njemu. Sve mu to recite – ali ga nemojte previše dodirivati ili se odmah baciti u akciju – fokus neka bude samo na vašim riječima.

Korak 2.

On će vam vjerovatno odgovoriti nešto u stilu: “I ja sam mislio na tebe.” Nakon toga ga pitajte, svojim najseksi maznim glasom, šta mu se to tačno “motalo” po glavi. Prekrijte mu oči dlanovima (ili svilenim šalom) da lakše može vizualizovati ono o čemu je maštao.

Korak 3.

Sad je vrijeme za pravi razgovor. Ovdje sve zavisi od ugodnosti, a pod time podrazumijevamo ono što vam je ugodno da govorite. Prljave razgovore ne bi trebalol forsirati. Možete započeti sa”soft-core” prljavim razgovorom i s vremenom doći do “hard-core” verzije.

Prva verzija je blaža i uključuje šaptanje slatkih sitnica, bez vulgarnosti. Započnite sa frazama i riječima koje i inače koristite i postepeno dodajte nove “zločeste” riječi i fraze. Primjer:

“Želim te! Sad. Odmah. U sebi!”

“Totalno sam vlažna i spremna za tebe…”

“Daj mi ga, odmah…izgorjeću…”

“Izluđuje me kad me tako gledaš! A sad možeš i da mi ga daš!”

“Želim da izljubiš (poližeš) svaki centimetar moje kože.”

“Ovog puta nema zaustavljanja. Želim da vidim koliko puta možeš svršiti!”

Neki to vole prostije

“Hard-core” prljavi razgovor uključuje više prostih riječi i eksplicitnijih opisa. Ključ je da krenete postepeno i ispipavate teren. Prvi put će se malo iznenaditi, i to ugodno. A onda dalje kako napredujete, samo nebo je granica. E, sad…

“Stavi svoju batinu u mene i poj**i me kao niko do sada!”

“Želim te u svojoj mokroj, vlažnoj, toploj pic*!”

“Je** me kao pravi muškarac!”

“Svr*i u mlazovima po mojim sisama. Sv**i po meni cijeloj!”

“Ispričaj mi sve prljave detalje o čemu razmišljaš i šta radiš dok masturbiraš! Želim znati sve!”

“Želim ti lizati i cuclati ku**c kao lizalicu. Mmm, kao sladoled…”

“Ućuti! Rekla sam ti da ućutiš! Ti nemaš pravo glasa! Danas ja radim sa tobom šta god poželim!”

“Imam iznenađenje za tebe… Danas me možeš u koju god rupu hoćeš…”

“Mmm… ustima ću isisati sve iz tebe…”

“Danas sam bila jako zločesta… Danas me moraš kazniti… Mislim da zaslužujem spenkanje.”

“Ja sam tvoja mala kur***a. Uzmi me kako god želiš!”

Korak 4.

Imajte na pameti da ne želite samo da pričate i na kraju ostanete na “suvom”. Vi želite oboje. Cilj je da ga napalite, zatim ga držite na distanci sve dok ne dođe do ruba “puknuća”, onda ga pustite da s vama radi što hoće – ili vi preuzmite kontrolu. No, ponavljamo: ključ je ići postepeno! Krenite polako, od nježnih ljubavnih gugutanja, preko zadirkivanja, do seksi prljavih prostota. Nemojte odmah “glavom kroz zid”.

Korak 5.

“Prljavu” igru nastavite i nakon što oboje skinete odjeću. Seks je, u stvari, mnogo zabavniji i uzbudljiviji kad je propraćen sočnom konverzacijom. To je i savršeno vrijeme da priznate svoje maštarije – igranje uloga, seks utroje, vezivanje, vosak… A ako vam on radi nešto u čemu baš uživajte, svakako mu to i verbalno dajte do znanja. Vjerujte nam, on će vam biti zahvalan!

A što ako sve ipak ispadne smiješno?

Da bi “prljavi” razgovor ispao spontan i veoma seksi, morate odabrati pravi trenutak, u protivnom – ne ginu vam čudni pogledi i smijeh. No, ako se to i dogodi, nemojte se obeshrabriti. Recite mu: “Ne možeš da me kriviš što sam barem probala”, i namignite mu. Cilj “dirty talk”-a je da bude zabavan, pa se nemojte brinuti što to možda u početku zvuči pomalo smiješno, piše Telegraf.rs.

cure.ba

Komentari

komentara