Ljubav i veze

Ljubav preko interneta – Faze koje trebaš izbjegavati

Napisao admin

Online veze su sve češća pojava, a iako Hrvatska pomalo zaostaje za trendom koji u svijetu postoji već duže vrijeme, i mi se približavamo uspješnom konceptu online datinga.


internet (foto:cure.ba)

Kada ispunjavaš profil, pokušavaj izbjegavati ove fraze:

“Volim duge šetnje i zalaske sunca”

Najveći klišej koji postoji. Većina nas voli zalazak sunca, a ni šetnje nam ne smetaju, ali neko ko traži posebnu osobu, sigurno neće ostati oduševljen tvojom “originalnom” osobnosti.

“Volim putovanja”

Rijetko ko će napisati da voli cijelo vrijeme biti na jednom mjestu, tako da je dio sa putovanjima relativno nedorečen. Umjesto da pišeš da voliš putovati, posveti se opisu putovanja na kojima si već bila, opisuj mjesta koja bi voljela posjetiti i prenesi svoju ljubav za putovanjima onako kako to priliči osobi koja stvarno voli putovati.

“Filmovi, knjige”

Slično kao i sa putovanjima, ako samo kažeš da voliš filmove i knjige, djelovati ćeš kao neko ko baš i nije previše zainteresovan za te aktivnosti, nego ih samo navodi kao dio popunjavanja podataka. Spomeni filmove na koje plačeš, na koje se voliš smijati, knjige koje su te dirnule… Ako stvarno želiš da te neko primijeti, budi originalna.

“Smisao za humor”

Smisao za humor je važan svako”Volim putovanja”me, a bez njega većina veza gubi svoj čar. Umjesto da kažeš da voliš muškarce sa smislom za humor, pokaži svoj smisao za humor i otkrij barem neke stvari koje te nasmijavaju.

cure.ba

Komentari

komentara