Ljubav i veze

ŽELIM TE U SVOM KREVETU SAD, BRIGA ME ZA SUTRA!

Napisao H. H.

Ne bih smela to činiti, ali ne mogu prestati. U trenutku u kojem se naše usne dotaknu, moj zdrav razum napusti moje tijelo.

Moj moral i svaki razumni deo mene ispari. Sve što želim su tvoje ruke na mojoj koži. Želim da se tvoje usne spuštaju od mog vrata na niže, sve dok ne se ne izgubim.

I iako znam da će ova priča loše završiti, shvatam da sebi ne mogu pomoći. Zbog tebe se ova pažljiva i pametna osoba pretvara u glupaču. Tvoj jezik čini nezamislive stvari, ne samo mom telu, nego i mom umu. Kada čujem tvoj glas na mobitelu, moje srce želi iskočiti iz prsa. Ti si moje privatno mučenje, a sva bol koja ga prati, uz tebe izostaje.

Znam da ću se probuditi ujutro mrzeći samu sebe, ali ne marim. Sve što želim je videti kako tvoje telo izgleda pored mog. Ti trenuci su retki i daleki, ali kada se dogode, poput eksplozije su. Obožavam svoje noge omotati oko tebe.

Mi smo privremeno zarobljeni jedno u drugome i to je moje omiljeno prošlo vreme.

Nisam nikada mislila da će mržnja prema nekome dovesti do takve strasti da zaboravim krajnji prezir koji osećam prema tebi. Ti si arogantan, bahat. Ti si idiot, ali dovraga! Želim te svejedno u svom krevetu. Opet i opet. Izluđuje me tvoja pojava, način na koji me osvajaš i besna sam jer si tako dobar u tome.

Volela bih da se neko moli za mene. Da neko moli za moju dušu jer je potpuno izgubljena u tvojim rukama. Imaš me u šaci i znaš to. Iako se pokušavam boriti protiv tebe, svaki puta kada me pogledaš, moja odeća je već na podu i ti to znaš.

Ne znam zašto te toliko želim. Možda zato što si tako prokleto svoj. Možda zato što smo od istog kova skovani, a možda zato što si emocionanlno nedostupan i znam što od tebe mogu očekivati. Kako god bilo, želim te uz sebe neprestano.

Žudim za uzbuđenjem. Izlazila sam s mnogim divnim dečkima. Lepo bi se proveli, razgovarali. Odvezli bi me kući, na povratku poljubili i otišli. Uvek bih se u tim trenucima pitala šta nije u redu sa mnom i zašto je sve tako „pristojno“.

Sviđa mi se komplikovano. Sviđa mi se mračno. Sviđa mi se tajanstvenost koju treba otkrivati. Sviđaš mi se ti. Sviđa mi se sve što donosiš sa sobom, iako znam da sve što mi možeš pružiti je nekoliko noći, nikad jutra. Sviđa mi se ne znati  u kojem smeru idemo i hoću li te ikada više videti. Zavisna sam o oećaju koji navire u meni svaki puta kada smo zajedno. Uzbuđuje me to.

Ti me uzbuđuješ.

Znam da je to prljavo i potpuno u suprotnosti sa svim mojim stavovima, ali bez obzira na to, želim te više od ičega. Ne moram razgovarati s tobom svaki dan, sve dok postoji garancija da ćeš ponekad završiti u mom krevetu.

Svaki put kada me zoveš, trčim ti u zagrljaj. Iako znam da bih trebala trčati u suprotnom smeru, privlačiš me poput magneta. Ne mogu to objasniti, ali to je jedino što želim. Ti si jedino što želim.

Izvor: zdrava i sretna

Komentari

komentara