Ljubav i veze

Nova devojka biznismena ima 23 godine: Milan Popović će ponovo postati otac!

Napisao H. H.

Bivši partner Severine Kojić, Milan Popović koji sa pevačicom ima sina, nedavno je potvrdio da će postati otac. Kralj bakra će dobiti sina, a otkrio je i ko je njegova nova izabranica, kao i kako se slažu, prenosi pink.rs.

Zove se Bojana, upoznali smo se u Beogradu pre nešto više od dve godine. Studira marketing i iz dobre je porodice. S njom nema svađe, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti supesvet.rsr majka”, rekao je Milan Popović,piše.svet.rs

Navodno, biznismen je rekao da njegova nova devojka ima 23 godine i da je veoma zgodna i obrazovana. Osim toga, Popović se pohvalio kako je oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu.

“Srećan sam i jedva čekam taj ceo proces ranog odgajanja deteta. Naše dete začeto je jer je to božji blagoslov, a i Aleksandru će biti mnogo zanimljivije ako bude odrastao uz još jednog ili dva dečaka, može i devojčica “, rekao je Milan Popović.

Severina i Milan su nakon dvogodišnje veze stavili tačku na svoju ljubav, a njih dvoje imaju četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Severina se u septembru 2015. godina udala za 15 godina mlađeg fudbalskog menadžera Igora Kojića. Oni još uvek nemaju dece.

Komentari

komentara