Ljubav i veze

Bolje da šutite: Ne, nijedna žena ne želi čuti ove “komplimente”

Napisao H. H.

Bilo bi dobro izbjegavati u potpunosti ove komplimente.

IAKO nemaju loše namjere, muškarci nekad nemaju osjećaja kad je riječ o komplimentima. Iako oni žele pohvaliti vaš izgled, vi zapravo čujete nešto drugo. Stoga bi bilo dobro izbjegavati u potpunosti ove komplimente.

Na Redditu je nedavno pokrenuta diskusija o tome koji su najgori komplimenti koje su čule, a u tu raspravu žene su se rado uključile.

Među najgorima su oni koji počinju riječju “puno”. “Puno si ljepša…”, “Puno mlađe izgledaš”.

“Nije mi lijepo to čuti, osjećam se kao da nešto nije u redu, kao da sam stara i nisam lijepa”, napisala je jedna žena.

U sličnom tonu je i drugi komentar.

“Kad skinem naočale da ih obrišem, a on kaže da sam baš lijepa bez naočala. Poštujem to što misli da sam lijepa, ali trebam naočale za vid”, napisala je.

Žene ne vole ni komplimente o njihovim grudima.

“Jedan lik mi je na Instagramu poslao privatnu poruku i napisao: ‘Moraš znati da imaš lijepe sise’. Što da mu na to odgovorim?”, napisala je treća.

“Imam crvenu kosu i upoznala sam puno muškaraca koji su mi govorili da vole crvenokose žene jer su lude. Hvala što misliš da ću s tobom uskočiti u krevet jer imam crvenu kosu”, napisala je treća.

Također, uspoređivanje s drugim ženama nije dobrodošlo.

“Bilo je muškaraca koji su mi govorili da žele izaći sa mnom jer nisam kao druge djevojke. Pretpostavljam da su mislili da želim da mi kažu da imam drugačiju osobnost, no ja se osjećam kao da nisam ženstvena i moj život nije normalan”, napisala je jedna djevojka.

Također izbjegavajte pokroviteljski ton i komplimente poput “Ljepotice, ti si i pametna” te komentare o njenoj težini.

Komentari

komentara