Ljepota

Savjeti – Šta raditi sa šiškama dok ne narastu do željene dužine?

Napisao admin

Ako želiš malu, ali efektnu promjenu svoje frizure, šiške su uvijek idealno rješenje. Ali njihovo stiliziranje dok čekamo da narastu već je druga priča:


šiške (foto:cure.ba)

Šišanjem pod kutem

Nakon što dosegnu duljinu ispod obrva, svoju frizerku zamoli da ih odreže ukoso prema krajevima, s tim da najdulji dio bude kod sljepoočnica. Takve će ti šiške osigurati zavodljiviji i nježniji look.

Stajling

Šiške je potrebno kontrolirati – one s valovitom kosom najlakše će ih ukrotiti s malom količinom voska, dok će one s tanjom kosom to najlakše napraviti s gelom za kosu koji sadrži alkohol. Velika okrugla četka i fen najbolji su prijatelji lijepo stiliziranih šiški.

Boja

Za vizualno dulje šiške posluži se malim trikom – na krajeve nanesi više boje kako bi skrenula pogled s korijena. Još jedna stvar – pripazi s tankim pramenovima, a radije se odluči na boju preko cijelih šiški koja će biti par nijansi svijetlija od tvoje prirodne boje kose, navodi Index.

Ukosnice

Ovo je idealno vrijeme za čekanje na rast šiški jer ukosnice, češljići i marame danas gotovo da su modni imperativ. Posluži se raznim YouTube tutorijalima kako bi dobila inspiraciju za slaganje novih frizura.

cure.ba

Komentari

komentara